Nazdar,
lze nějak přiřadit startovacímu tlačítku jinou funkci? Konkrétně myslím tlačítko programu Power4 gear, jelikož používám program RightMark,který mi více vyhovuje..
Chtěl bych tomuto tlačítku přiřadit například nějakou jinou aplikaci..
Lze to?? Dík
Startovací tlačítka - A6Km-Q72
-
- Moderátor
Asi nejde..
Podle firmy Asus to nejde.. prej je to napevno, ale já říkam, že všechno jde když se chce... takže určitě to nějak pujde... ale jak??
-
- Moderátor
"Napevno" neboli blbě je napsaná nějaká jejich .dll knihovna která má na starosti obsluhu obsluhu hotkeys a diod předního panelu. Jestli mi dá někdo řešení jak pomocí audio dj spuštět a ovládat winamp(ne jenom << a >>), tak mu budu neskonale vděčnej.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Peca-on-line píše:"Napevno" neboli blbě je napsaná nějaká jejich .dll knihovna která má na starosti obsluhu obsluhu hotkeys a diod předního panelu. Jestli mi dá někdo řešení jak pomocí audio dj spuštět a ovládat winamp(ne jenom << a >>), tak mu budu neskonale vděčnej.
no a co že je to v *.dll ? skoda že ty kurv* nemají na stránkách projekt (otevřenej) , že kdo třeba dělá trcohu do porgramování tak by si to mohl přepsat

Koukal jsem na internet a hledal sjem jak si Audio DJ přenastavit na Winamp a našel jsem zajímavý příspěvek v jednom polském foru. Však sami se mrkněte: http://power4gear.bk-kicks.com/hcontrol.htm
Pokud to zprovozníte a správně vám to pude napište pls... dík
Pokud to zprovozníte a správně vám to pude napište pls... dík
-
- Moderátor