Asus M51VA-AS043C
Já ho mam cca 14 dní. Výkonově jsem velmi spokojenej, jen nepočítej s nějakou extra výdrží.
Ale mam s ním jeden problém. Občas mi Internet Explorer nebo Windows Explorer NEODPOVÍDÁ. I když dám ukončit a resetovat aplikaci, tak to většinu zůstane kouslí a pokud to rozchodí tak se sekne při vypínání. Windows jsem 2x přeinstalovával, mam na něm nové updaty a chipset man od výrobce nejnovější. Nevíte co s tim?
Ale mam s ním jeden problém. Občas mi Internet Explorer nebo Windows Explorer NEODPOVÍDÁ. I když dám ukončit a resetovat aplikaci, tak to většinu zůstane kouslí a pokud to rozchodí tak se sekne při vypínání. Windows jsem 2x přeinstalovával, mam na něm nové updaty a chipset man od výrobce nejnovější. Nevíte co s tim?
ahoj,
problém s IE mám taky,ale co mě vadí nejvíc je ventilátor chlazení který nemá zájem snížit otáčky a příšerně hučí..zkoušel jsem NHC a podobné prográmky ale pořád nic..pokud jede nout na baterku je parádně tichý,ale dám do sítě a je to děs..power gear je asi fajn,ale ve Vistě tak trochu mimo mísu..
dík moc za každou radu..
problém s IE mám taky,ale co mě vadí nejvíc je ventilátor chlazení který nemá zájem snížit otáčky a příšerně hučí..zkoušel jsem NHC a podobné prográmky ale pořád nic..pokud jede nout na baterku je parádně tichý,ale dám do sítě a je to děs..power gear je asi fajn,ale ve Vistě tak trochu mimo mísu..
dík moc za každou radu..
s Explorerem jsem mel stejny problem ale po case zmizel...(update?) IE se vyhybej tim nejvetsim obloukem a co se grafiky 90°C tyce tak to rozhodne OK neni ale prece jen 3650 neni z tech nejslabsich takze tady je vykon za cenu teploty... rozhodne kdyby to bylo nejak kriticke tak se ti ntb vypne/restartuje a nebo se grafika automaticky zpomali...
Zaujimave podobne hodnoti teploti pisu vsetci k tomuto booku ale vraj je sasi chladne co je dost divne pretoze ak Aj na modeli s HD3470 kde to udava max. 50C vytiahnes ventilator a teplota stupne na 80C tak sasi je uplne rozpalene ze na nom neudrzis ruku z vrchu na booku nad grafikou...
Skusil by som ine programi na meranie teploti (ATItools asus nb probe) a updatovat BIOS moze to byt chyba v detekcii...
Skusil by som ine programi na meranie teploti (ATItools asus nb probe) a updatovat BIOS moze to byt chyba v detekcii...
Naposledy upravil(a) polo dne 09 říj 2008 18:22, celkem upraveno 1 x.
Mám u tohoto modelu problém s krytkami kloubů, které vlastně už vůbec nedrží. Ze začátku se občas vycvakávaly, až najednou nedržely vůbec a musel jsem je přilepit sekundovým lepidlem. Je to hrozný postup, ale opravdu to není konstukčně moc dobře vyřešeno. Notebook je denně nošen v brašně a i přes šetrné zacházení se projevuje, že přecijen nepatří mezi ty nejmobilnější.
grafika
mam tento nb skoro rok a nikdy nebyl problem, ale nedavno se mi zacal nb prehrivat a teploty grafiky presahuji i 110 stupnu pri hrani (COD2), coz jeste nedavno bylo naprosto bez problemu...v GPU - Z mi senzory ukazuji, ze GPU core i memory nejedou naplno...stale se drzi okolo 297 resp 198 MHz
Nevite v cem by mohl byt problem? Diky
Nevite v cem by mohl byt problem? Diky