Asus F6A-3P062E

notebooky Asus a vše kolem nich
Esicko
občas něco napíše

Asus F6A-3P062E

Příspěvekod Esicko » 16 zář 2008 21:09

Nemá ho tu někdo kdo by se chtěl podělit o zkušenosti?:) silně zvažuju jeho zakoupení, hodilo by se mi pár pro a proti.. Nemyslím ohledně HW, to si zhodnotím sám, spíš konstrukce, zpracování, výdrž na baterie, jaký je LCD.. :)

polo

Příspěvekod polo » 16 zář 2008 22:08

Je to novy book pochybujem ze ti niekto odpovie...

(zvysne globalne odpovede a nazory uz najdes na fore )

Esicko
občas něco napíše

Příspěvekod Esicko » 17 zář 2008 19:50

polo: zkusit to můžu, ne?:) a obávám se že globální odpovědi mi nepomůžou.. zajímá mě jen a pouze tenhle kousek :)

Esicko
občas něco napíše

Příspěvekod Esicko » 24 zář 2008 16:10

Jo a kdybyste někdo náhodou věděl o obchodě v Brně a okolí kterej ho má skladem, napište sem, prosím. Hledal jsem hodně a dlouho - všude je "dodací lhůta neznámá".
(doufám že s mýma 9 příspěvkama nebudu obviněn z rankhunterství nebo něčeho podobnýho :lol: )

Esicko
občas něco napíše

Příspěvekod Esicko » 09 říj 2008 19:37

takže už ho mám:)
Konstrukce je solidní nic nevrže ani se neprohýbá, materiál vybranej skvěle, vypadá dobře a otisky prstů na něm nezůstávají.. Výdrž na netu s wifi +-3 hodiny.. Montevina se povedla jestli můžu soudit, při běžné práci je NB úplně studenej, až v zátěži se to zahřeje, ale nijak extrémně (jediný srovnání co mám je starej acer 1363wlmi, a ten docela dost pálil na spodku, tady se nic takovýho nekoná, jen u výdechu chlazení je teplej vzduch. )
Velký mínus je absence ovladačů pro XP (chipset, sata atd, na grafiku by se MOŽNÁ ještě našel ale netestoval jsem) - na čtečku otisků prstů, webkameru atd vůbec neexistujou. Kdyby mě tohle napadlo zjistit předtím tak si ho možná ani nekoupím, protože vista mě irituje. Ale co, jedeme dál- nedostatky.
Repráky: jsou to dvě šumítka ukrytý pod displejem, hudba z toho zní asi jako z lepšího mobilu, takže na dvě věci.
Displej mě zklamal asi nejvíc, barvy jsou vybledlý a nevýrazný, u ovladačů nvidia by tomu trochu pomohlo nastavení "digital vibrance" nebo saturace, v intel driverech nic takovýho není, takže pro grafiku ani náhodou..
Navzdory tomu jsem celkově spokojenej, NB jsem vybíral na programování do školy, takže nedostatky mi žíly netrhají.. :)

EDIT: pokud častou používáte DVD mechaniku, taky nedoporučuju, při vložení média to začne znít jako startující helikoptéra a taky tak vibrovat.

martik__
občas něco napíše

Příspěvekod martik__ » 12 říj 2008 15:18

Napiš prosím, kde jsi ho koupil. Chtěl bych ho taky. Dikec.

Esicko
občas něco napíše

Příspěvekod Esicko » 14 říj 2008 19:31

přes PM jsem dostal žádost o fotky, takže koho to zajímá.. :)

jen pro info - ta vroubkovaná část vůbec není šedá jako na těch fotkách, ale spíš do černa. může za to blesk fotáku :)

http://picasaweb.google.cz/Ace.fotky/Notebook

Zpět na „notebooky Asus“