ASUS F3KA-AP012
Re: reseni
ciffik píše:
stahni a naistaluj...www.asus.cz ke stazeni notebooky drivers hotfix nebo cpu hotfix nevim ted presne a je tam hotfix hibernation....dopurucuju stahnout a nistalovat vsechny hotfixy
sem to stahl a pise mi to ze vsechny ty hotfixy jsou uz obsazeny v SP3 takze problem to stale neresi
Ten hotfix jsem sice nenašel, ale přišel jsem na něco jiného. Stáhnul jsem si Microsoft Debugger, v něm otevřel soubor s poslední včerejší BSOD (Windows\Minidump), a je v něm napsáno:
Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt+5ab31 )
Předchozí BSOD (při probuzení ze spánku, ten minulý byl při práci) mají probably caused by inspect.sys, což je prý součást Comodo firewallu. Ale zase se mi nezdá, že bychom všichni měli stejný firewall
Na fóru Comoda psali, že by to mohl způsobovat driver k síťovce.
a ještě jeden edit: stejný problém jako u mě http://forums.comodo.com/bug_reports/bs ... #msg158720
Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt+5ab31 )
Předchozí BSOD (při probuzení ze spánku, ten minulý byl při práci) mají probably caused by inspect.sys, což je prý součást Comodo firewallu. Ale zase se mi nezdá, že bychom všichni měli stejný firewall
Na fóru Comoda psali, že by to mohl způsobovat driver k síťovce.
a ještě jeden edit: stejný problém jako u mě http://forums.comodo.com/bug_reports/bs ... #msg158720
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Fn + F2 nejde
Zdarek, pri kupe tohto notebooku som nainstaloval win vista ultimate + cely obsah dodavaneho CD k notebooku (ovladace, programy)..Vsetko slapalo tak, ako malo
Po tyzdni som vsak presiel na Win XP, tam mi nechcel ist bluetooth, tak som dal spet znova Vistu, znovu som nainstaloval cele dodavane CD, ale teraz mi uz nefunguje klavesova skratka Fn + F2, co sluzi pre zapnutie WIFIny a Bluetooth-tu, neviete ako to spojazdnit?
Reinstal som skusal uz asi 5x, aj XP aj Vistu, to nepomaha
Ostatne klavesove skratky idu v pohode
Po tyzdni som vsak presiel na Win XP, tam mi nechcel ist bluetooth, tak som dal spet znova Vistu, znovu som nainstaloval cele dodavane CD, ale teraz mi uz nefunguje klavesova skratka Fn + F2, co sluzi pre zapnutie WIFIny a Bluetooth-tu, neviete ako to spojazdnit?
Reinstal som skusal uz asi 5x, aj XP aj Vistu, to nepomaha
Ostatne klavesove skratky idu v pohode
vykon
Zdar.Mam tento notas a když tu čtu na kolik fps vam jdou nejake hry tak si začínam myslet že ma něco špatně nastavene či co.Poradí nějaka dobra duše jak z toho to stroje dostat maximum(hlavně u her),co vymazat co nahrat jak co nastavit atd.Jsem celkem lama tak trpelivost a pochopení.Diky všem.
edit:jeste upřesnim stroj :Asus F3KA-AP012 a OS wista 32
edit:jeste upřesnim stroj :Asus F3KA-AP012 a OS wista 32
mam apo 30 tudiz mam 2gb ram a xp sp2 ale jinak stejnou masinu a rozjedu crysis na rozliseni 1280x 800 a stredni detaily zcela plynule, cod4 na max rozliseni i detaily taktez perfektne plynule...
grafice jsem vnutil ovladace na HD2600 xt jedu na catalystech 8.10....teploty v poradku a grafika nadherna...
grafice jsem vnutil ovladace na HD2600 xt jedu na catalystech 8.10....teploty v poradku a grafika nadherna...