potřeboval bych radu ohledně následujících problémů.
Před Vánoci jsem si pořídil ASUS M50Vc (AS002E) s provedeným downgradem na Win XP SP3. Byl jsem s ním nad míru spokojen, ale má radost poněkud opadla při reinstalaci systému (z důvodu změn diskových oddílů, atd.) Po nainstalování Win XP, Service packu 3 a ovladačů z DVD dodaného prodejcem se však vyskytly následující problémy:
1.) Nefunguje Bluetooth (bluetooth device not found)
2.) Nefunguje Infraport
3.) Nefunguje přihlašování pomocí otisků prstů (samotný ASUS security protect manager funguje bez problému. Dokáže načíst otisky a logování do utility také funguje. Avšak při logování do windows u administrátorského účtu naběhne hláška: "Your built-in administrator accound has been disabled because additional administrator accounts have been created at this computer", což není pravda, protože zde mám pouze jeden administrátorský účet a 2 usery, do nichž se ovšem také nelze pomocí otisků nalogovat)
Jinak všechna zařízení fungují bez problému. Vzhledem k tomu, že před reinstalací žádné problémy nenastaly, rád bych se zeptal, jestli někdo netušíte, v čem by mohl být problém.. Na googlu jsem hledal, ale nic moc jsem nenašel..

Předem děkji za zakoukoliv odpověď.