Asus F3t
Novych ovladacov sa nedockas nikdy(Ale ak ti to roby vo viacerych hrach tak zabudni ze som spominal patch na hru)
Modifikovane najdes trebars tu http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16154
stiahni driver to je to prve ale sj to druhe hned vedla MODEN INF
Instalace:
1.odinstaluj povodny(Systemove zariadenia -ovladac GK odinstalovat)
2.rozpakuj stiahnuty driver
3.Hod do rozpakovaneho driveru INF subor(Ako crack musia sa vymenit CTRL+C....)
4.Nainstaluj novy driver GK...
(Prepac ze to pisem ako postihnutemu....)
Modifikovane najdes trebars tu http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16154
stiahni driver to je to prve ale sj to druhe hned vedla MODEN INF
Instalace:
1.odinstaluj povodny(Systemove zariadenia -ovladac GK odinstalovat)
2.rozpakuj stiahnuty driver
3.Hod do rozpakovaneho driveru INF subor(Ako crack musia sa vymenit CTRL+C....)
4.Nainstaluj novy driver GK...
(Prepac ze to pisem ako postihnutemu....)
někdy vůbec nenaběhne
Ahoj lidi, chtěl bych Vás poprosit o radu. Mám notebook asus F3T ap008, 2,5 roku už a začal mě zlobit, někdy když ho spustím, tak vůbec nenaběhne, je slyšet že se zapne, rozjede se větrák (mimochodem naplno což je taky divné), ale neprobliknou diody a na displayi se nic nezobrazí a takhle zůstane.. potom ho musím vypnout (podržením tlačítka pro zapnutí), pár minut počkat a potom ho znovu zapnout.. pak už naběhne normálně do windows. Nevíte čím by to mohlo být že někdy prostě nechce naběhnout? bios jsem aktualizoval, provedl i kompletní format disku a znovu nainstaloval windows, ale problém pořád trvá...
Děkuji moc za případnou radu
Taky jsem někde narazil na reklamačních podmínkách na asusu, že na některé komponenty notebooku zakopených po roce 2002 tuším je záruka 3 roky, co je na tom pravdy a jaké komponenty konkrétně to jsou? Tuším že mezi nimi je i základní deska... je tak?
Děkuji moc za případnou radu
Taky jsem někde narazil na reklamačních podmínkách na asusu, že na některé komponenty notebooku zakopených po roce 2002 tuším je záruka 3 roky, co je na tom pravdy a jaké komponenty konkrétně to jsou? Tuším že mezi nimi je i základní deska... je tak?
Tak mi z asusu odpověděli, že je něco vypálenýho na základní desce.. 2 měsíce před koncem 2 leté záruky mi základní desku měnili, v tom případě je na tu novou opět 2 letá záruka, no ne? Mimochodem, problém kvlůli kterému MB vyměnili je velmi podobný tomu který mám teď jen s tím rozdílem, že teď se noťas sem tam rozběhne, ale padá...
-někdo komentář?
rada, pomoc, doporučení, zkušenosti?
-někdo komentář?
rada, pomoc, doporučení, zkušenosti?
Tak po necelém měsíci další problém.. tentokrát se jakoby nespojí notebook s adaptérem ze sítě.. baterka je vybitá a na adaptér nereaguje, NEJDE ZAPNOUT... už ani ťuk...
-předtim še občas, občas ne a teď už nejede vůbec... reklamace opět ???
Je třeba nějaká možnost, že bych z ASUSU dostal zpátky peníze, ikdyž už notebooku vypršela 24 měsíční záruka, ale i přes to jde už po 4. na reklamaci ???
-předtim še občas, občas ne a teď už nejede vůbec... reklamace opět ???
Je třeba nějaká možnost, že bych z ASUSU dostal zpátky peníze, ikdyž už notebooku vypršela 24 měsíční záruka, ale i přes to jde už po 4. na reklamaci ???