Ovladače na WIN XP pro ASUS X61Z
Ovladače na WIN XP pro ASUS X61Z
Ahojte potřeboval bych pomoci koupil jsem si notebook ASUS X61Z a na stránkách výrobce je uvedeno, že nepodporuje win XP. Nemáte někdo podobný problém. Můžete mi prosím někdo poradit kde stáhnout ovladače pro winXP pro tento notebook. Díky za každou radu
stahni si nejaky diagnosticky program, ktery ti vypise HW
pak uz jen google. kolikrat se da pouzit i plno veci z jinych modelu tehoz vyrobce.
chipset na strankach vyrobce chipsetu
grafika - bude treba asi nahrat modifikovane drivery (s tim ti poradi znalejsi tohoto problemu)
no a ten zbytek viz.ten diag.program (treba everest) a google, popr. jine modely...
shanej dokud jsi jeste na viste, muze se stat, ze nesezenes (i kdyz ve vetsine pripadu se naoknec rozjede vsechno)
jinak - mas nejaky konkretni duvod, proc prechazet zpatky k xp?
pak uz jen google. kolikrat se da pouzit i plno veci z jinych modelu tehoz vyrobce.
chipset na strankach vyrobce chipsetu
grafika - bude treba asi nahrat modifikovane drivery (s tim ti poradi znalejsi tohoto problemu)
no a ten zbytek viz.ten diag.program (treba everest) a google, popr. jine modely...
shanej dokud jsi jeste na viste, muze se stat, ze nesezenes (i kdyz ve vetsine pripadu se naoknec rozjede vsechno)
jinak - mas nejaky konkretni duvod, proc prechazet zpatky k xp?
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
win XP proasus
ahoj já právě v notebooku nemám zatím žádný OS. ale potřebuji XP a to že to notebook nepodporuje jsem se dozvěděl až když mě přišel domů. zkusím se s tím nějak poprat a uvidíme.
Re: win XP proasus
fousek píše:ahoj já právě v notebooku nemám zatím žádný OS. ale potřebuji XP a to že to notebook nepodporuje jsem se dozvěděl až když mě přišel domů. zkusím se s tím nějak poprat a uvidíme.
píši poprvé
zkus tohle a zadej typ NT a vyber OS. Poté odpověz zda-li Ti to běží, také o něm uvažuji.
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz

-
- píše často