Problém s Grafickou kartou (HD 2600 / Asus F3Ka)
Problém s Grafickou kartou (HD 2600 / Asus F3Ka)
Zdravím, mám problém s výkonem uvedené grafické karty. Před nedávnem jsem měl notebook na reklamaci kvůli prasklým plastům. Jak se mi vrátil, zjistil sem, že se mi někdo hrabal v nastavení biosu (u play post sound byla zvýšená hlasitost), To by mi ani moc nevadilo. Taky mi někdo obešel heslo a hrabal se asi i ve windows, protože jak mi ntb přišel, tak byl nezaheslovaný! Ale nejhorší věc je asi ta, že při vyhodnocení výkonu ve windows má grafika index cca 4,2. Vždy měla index 4,9. Zkoušel jsem reinstalovat ovladače. Jak pomoci mod tool, tak i natvrdo přeinstalovat ovladačema na desktop...HD 2600 PRO, HD 2600 XT. Ale výkon se nezměnil. Zkoušel jsem to i u sestry, která má stejný notebook, ale tam je vše v pořádku. Výkon 4,9. Verzi biosu máme stejnou: 010.054.000.001. Mohl by mi někdo poradit, co s tím. Kde by mohl být problém....?
No ja jsem to moc neporovnával, protože mám v notebooku zatím jen planescape torment, který jede na všem stejně a Just Cause, který jsem před tím nikdy neměl nainstalovaný... Je fakt že se mi seká a na to jak je to stará hra si myslím, že by to mělo být v pohodě, navíc když jsem tam rozjel bishock, crysis, fallout atd...
To určitě nemám. A právě jsem nainstaloval Racedriver Grid a ten se mi seká. mam to na 1280x800, všechny detaily na medium a takove ty antialysingy a filtrovani vyple. Vyple to je i přimo v nastaveni grafiky v catalyst control center. Drive mi to slo v pohode, ale ted je to s takovym nastavenim téměř nehratelné.
// edit Tak problém už je vyřešený. Bylo to tak absurdní, že je mi to i trapné sem psát... Ale problém byl v nastavení catalystech na batery saving. Proto jsem měl frekvenci místo 500MHz jen 220 MHz
// edit Tak problém už je vyřešený. Bylo to tak absurdní, že je mi to i trapné sem psát... Ale problém byl v nastavení catalystech na batery saving. Proto jsem měl frekvenci místo 500MHz jen 220 MHz