Chcem sa spytat,
mam NB Asus A6JA Q020 a pri nom tazky adapter 19V - 4.74A.
Ci mozem pri nom pouzivat adapter lahsi, tiez od Aususu tusim F3J: 19V - 3.42A.
Lebo sa mi nechce stale vlacit ten tazky, ale ci nemoze dojst k nejakej poruche.
+ druha otazka na tom NB Asus A6JA Q020 mam taky problem. Pri zapnuti mi hned este pred starom win vypise HARD DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK PRESS ENTER a v disk ako keby natahoval a nic.
Ked ho vypnem a zapnem po 5sekundach ide v pohode. To sa deje dookola. Disk je stary asi 2 mesiace (WD), pretoze toto s tou hlaskou sa mi stalo predtym na Seagate ale pc uz nenabehol a z disku sa nedalo nic vytiahnut ani za pomoci seliakych programov ...
Je to chyba radica, maticnej ? Je to vobec opravitelne, a ak stalo by to vela?
NB ma 3 roky.
Vdaka.
Nabijacka + boot error
Nabijacka + boot error
ASUS A6Ja-Q020/ Core Duo T2400/ 15.4" WXGA CS/ 1GB/ 100GB 5.4k/ DVD±RW+DL/ WiFi/ BT/
Adapter kludne pouzi nic sa nestane...
Co sa tyka toho druheho problemu pokial ti to neroby od zaciatku ci dakej konkretnej prihodi(update BIOSU a podobne) a prejavuje sa to uz s druhym HDD ( a predpokladam , ze aj OS) tak je naozaj vadna zakladna doska a vymena je velmi draha(ofiko servis asusu) alebo sa ju mozes pokusit zohnat niekde pouzitu rozne aukcie,bazary atd.
Co sa tyka toho druheho problemu pokial ti to neroby od zaciatku ci dakej konkretnej prihodi(update BIOSU a podobne) a prejavuje sa to uz s druhym HDD ( a predpokladam , ze aj OS) tak je naozaj vadna zakladna doska a vymena je velmi draha(ofiko servis asusu) alebo sa ju mozes pokusit zohnat niekde pouzitu rozne aukcie,bazary atd.
Nerobil som nic, ziaden update BIOUSu...
Prvy disk odisiel pri prebudzani zo spanku ked vyhodilo tuto hlasku ... a asi sa rozhadzali data po disku a uz sa ho nijak nepodarilo nahodit.
A teraz NB nabehne vacsinou ked sa zapne vypise hlasku ..., vypnem, pockam, zapnem a ide.
Niekedy sa podari aj na prvy krat, ale skor nie..
Prvy disk odisiel pri prebudzani zo spanku ked vyhodilo tuto hlasku ... a asi sa rozhadzali data po disku a uz sa ho nijak nepodarilo nahodit.
A teraz NB nabehne vacsinou ked sa zapne vypise hlasku ..., vypnem, pockam, zapnem a ide.
Niekedy sa podari aj na prvy krat, ale skor nie..
ASUS A6Ja-Q020/ Core Duo T2400/ 15.4" WXGA CS/ 1GB/ 100GB 5.4k/ DVD±RW+DL/ WiFi/ BT/