Zdravím Vás,
chtěl jsem se zeptat, zda by se tady nenašel někdo kdo by mi poradil, eventuelně se chtěl dohodnout na koupě notebooku.
Vlastním ASUS řady F3H... Intel Core2Duo, 1GB RAM, 120 HDD, Bluetooth, WLAN, 4xUSB...
Ovšem problém je, že je už 4 měsíce po záruční lhůtě, a má porušený displej. Obrazovka plave a není na ní defakto vůbec nic vidět. Když jsem byl na opravě tak mi řekli cenu kolem 15tis, protože to chce komplet nový displej, plus úchytky atd...
Ovšem notebook jako takový je v naprostém pořádku, a výborném stavu. Aktuálně ho používám doma s výstupem do monitoru od starého PC. V tomto zapojení šlape vše v pořádku.
Netuší někdo z Vás, za kolik by se takový notebook dal prodat? Eventuelně najde se tu někdo kdo by o něj měl zájem?
Díky za jakoukoli reakci...
Cena notebooku???
A
Neskusal si pozret nejaky bazar kde by mali dobry displej. Skus sa pozriet na aukru. Takto ma ten notas hodnotu lepsieho pisacieho stroja. Alebo si ten displej odmontuj sam a maj to ako stolne pc k nejakemu lcd. Daz si tam externu klavesnicu a jeto. A budez mat z toho eee pc slim. 

no, mozna bys to dokazal rozprodat dejme tomu za 3tisice dokupy (kdyz bude dobre)
nove LCD bych nekupoval, jejich ceny jsou dost vysoke (3-4k), u takoveho stroje se to nevyplati
varianta udelat si z nej obyvakove PC se mi zamlouva nejvic.
displej bych asi uplne sundal a nechal to jen jako takovou desku s klavesnici ala Atari
a taky ony ty notebooky v porovnani s desktopy jsou tiche (pokud neinvestujes u dekstopu nemale penize do poradneho a ucinneho chlazeni), takze se to pak hodi i na to pripojeni k TV a pousteni filmu... mozna bych k tomu jeste koupil tuner a nechal to vylozene jako pocitac na filmy....
nove LCD bych nekupoval, jejich ceny jsou dost vysoke (3-4k), u takoveho stroje se to nevyplati
varianta udelat si z nej obyvakove PC se mi zamlouva nejvic.
displej bych asi uplne sundal a nechal to jen jako takovou desku s klavesnici ala Atari
a taky ony ty notebooky v porovnani s desktopy jsou tiche (pokud neinvestujes u dekstopu nemale penize do poradneho a ucinneho chlazeni), takze se to pak hodi i na to pripojeni k TV a pousteni filmu... mozna bych k tomu jeste koupil tuner a nechal to vylozene jako pocitac na filmy....
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro