ASUS A6T
sítovka
Jak vam zere CPU, kdyz neco kopirujete pres sitovku?
(mi to zere CPU tak, ze vic jak 100 Mbit se z ty "Gigabitovy" shitovky dostat neda)
(Win XP prof SP2, ovladac Realtek 5.638.1116.2005)
(mi to zere CPU tak, ze vic jak 100 Mbit se z ty "Gigabitovy" shitovky dostat neda)
(Win XP prof SP2, ovladac Realtek 5.638.1116.2005)
Asus A6T (Turion X2, go 7600, 1GB RAM),
Asus A7N8X-EDeluxe, Athlon XP 1700+@2500+ FSB 133@211, 1GB RAM 422MHz, ATI 9500, H2O cooled GPU+CPU+Chipset.
Asus A7N8X-EDeluxe, Athlon XP 1700+@2500+ FSB 133@211, 1GB RAM 422MHz, ATI 9500, H2O cooled GPU+CPU+Chipset.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
ja kdyz kopiruju ze site samozrejme vykon klesne a rychlost odezvy systemu taky...ale cpu se nevytizi na 100% snad nikdy u me. Jo kdyz odeme jednou tahali kluci na lanu War3 (8 lidi) najednou tak se mi nehejbala ani mys Sice nemam ASUS ale tak to je snad vseobecny problem tak jsem se vyjadril
tento účet již není aktivní.
Vista ovladače
Hi
Tak jsem konečně přešel na Win Vista. še funguje pěně, jen nemohu nalézt ovladače na "Koprocesor" a "USB2.0" a Správce zařízení mi je stále hlásí jako neznámé
Nevíte kde by se daly sehnat?
(Kvůli USB nejde nejspíše ani webkamerka, která se celkem hodí)
Dík za všechny rady.
Tak jsem konečně přešel na Win Vista. še funguje pěně, jen nemohu nalézt ovladače na "Koprocesor" a "USB2.0" a Správce zařízení mi je stále hlásí jako neznámé
Nevíte kde by se daly sehnat?
(Kvůli USB nejde nejspíše ani webkamerka, která se celkem hodí)
Dík za všechny rady.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Vista a sprava napajania CPU.
Mal by som taku otazocku na tych co maju na A6T Vistu ci im vista pri nastavenii rezimu uspori podtaktje CPU na 800MHz .. lebo mne teda nie cez RMclock to ide. ale to len preto ze RMClock pristupuje nizkourovnovo k CPU a sam nastavi nizsiu frekv. a napatie.. Mna by len zaujimalo ci to niekomu beha aj priamo s driverom co je vo viste. Cez take NHC to tiez nechodi lebo to tiez len vola funkcie WinAPI...
UPDATE:
Takze dnes som googlil... a prisiel som na riesenie .Treba aktualizolvat BIOS na v 702 pozor na stranke asusu je akurat 701 (aspom v case pisania bola).treba pogoolit.. po aktualizacii ide sprava napajania korektne. Dalsi problem znizujuci vydrz na bateriu je ze nepracuje korektne powermizer s ovladacmi pre Vistu.. teda az na verziu 163.16 teiz treba pohladat akurat ten powermizzer nema nastavenie v ovladacom paneli visti ale konfiguruje sa cez spravu napajania visti.. takze uz sa aj graf. taktuje cez P4G extreme . dalej vrelo odporucam osekat z uzasnejvisti setko nepotrebne.. nastroj vLite. v mojom pripade po zachovani vsetkeho podstatneho pre mna vratane aera. zabera vista o viac ako 5GB menej ! a system je podsttne svyznejiii instalacka vlezie na CD!!! takze je to porovnatelne s xp. a ked som sa uz tak rozbehol z radami problemom pre mna bolo ze hra ktora je v xp hratelna vo viste trha jak diva...=> riesenie vipnutie aera pred spustenim hry (jasom pouzival temu ala win98 )prip aj sidebaru... potom je vykon hier vo viste totozni s XP. len to pravda aj tak chce viacej ram nez XP ale zasa ak mate 2GB tak vista ju lepsie viuzije..
UPDATE:
Takze dnes som googlil... a prisiel som na riesenie .Treba aktualizolvat BIOS na v 702 pozor na stranke asusu je akurat 701 (aspom v case pisania bola).treba pogoolit.. po aktualizacii ide sprava napajania korektne. Dalsi problem znizujuci vydrz na bateriu je ze nepracuje korektne powermizer s ovladacmi pre Vistu.. teda az na verziu 163.16 teiz treba pohladat akurat ten powermizzer nema nastavenie v ovladacom paneli visti ale konfiguruje sa cez spravu napajania visti.. takze uz sa aj graf. taktuje cez P4G extreme . dalej vrelo odporucam osekat z uzasnejvisti setko nepotrebne.. nastroj vLite. v mojom pripade po zachovani vsetkeho podstatneho pre mna vratane aera. zabera vista o viac ako 5GB menej ! a system je podsttne svyznejiii instalacka vlezie na CD!!! takze je to porovnatelne s xp. a ked som sa uz tak rozbehol z radami problemom pre mna bolo ze hra ktora je v xp hratelna vo viste trha jak diva...=> riesenie vipnutie aera pred spustenim hry (jasom pouzival temu ala win98 )prip aj sidebaru... potom je vykon hier vo viste totozni s XP. len to pravda aj tak chce viacej ram nez XP ale zasa ak mate 2GB tak vista ju lepsie viuzije..
Re: Vista a sprava napajania CPU.
Zdravim, jedou Vámna VIstě ty tlacitka nahorevpravo? mě nejde nic. AniZtluovat zvuk a nevim co mi chybi nainstalovat nebo co. Myslim ze z asusu jsem stáhl vše pro Vistu.