asus N51VN - Recenzia

notebooky Asus a vše kolem nich
Hansol

Příspěvekod Hansol » 25 lis 2009 11:09

Tak isto to neseká ani pri patch2.
App treba vždy použiť k danému patchu uzdravovací liek.Preto nešiel aj ten patch4.Podal som liek a už to ide.Vrátil som sa však k patch2,lebo tam funguje aj doinstalovaná čeština.Pri štvorke sa hra ani nespustí,proste spadne. :lol:

Lucas622

Příspěvekod Lucas622 » 25 lis 2009 15:01

to hansol: aky liek mas na mysli?..vobec som o takom niecom este nepocul..mohol by si poradit? dik

Hansol

Příspěvekod Hansol » 25 lis 2009 23:05

No ku každému novému patchu musíš mať aj príslušný crack.
Tz. k patchu2 potrebuješ crack na patch2,k patchu4 potrebuješ crack na patch4.Opravné patche väčšinou vytvára vyrobca hry a ten sa chráni tým,že prepíše povodné cracknuté súbore a hra nejde spustiť.Preto musíš vždy po nainstalovaní nového patchu dať aj potrebný "LIEK" :lol: :lol: :lol:

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 26 lis 2009 03:43

Hansol píše:No ku každému novému patchu musíš mať aj príslušný crack.
Tz. k patchu2 potrebuješ crack na patch2,k patchu4 potrebuješ crack na patch4.Opravné patche väčšinou vytvára vyrobca hry a ten sa chráni tým,že prepíše povodné cracknuté súbore a hra nejde spustiť.Preto musíš vždy po nainstalovaní nového patchu dať aj potrebný "LIEK" :lol: :lol: :lol:

Kupte si orginal hry a ked sa chcete bavit o lekarstve-crack tak si chodte na warez fora a tam si riešte Vaše problemi
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

martin4x4
občas něco napíše

Příspěvekod martin4x4 » 26 lis 2009 15:25

Hansol píše:Ty máš originál verziu? :lol:

Ešte som sa chcel spýtať,mimo tému,na tomto stroji N51VN sú hore na pravo 5 dotykové spínače na nastavenie hlasitosti podsvietene modrými LED.Vieš ako ich správne na konfigurovať?Mne pripadajú tie 3 v strede medzi krajnými uplne zbytočné.Lave uplne na kraji služi na znižovanie hlasitosti,pravé na kraji na zvyšovanie hlasitosti,ale tie tri :?:
Podla mna by mali fungovať ako pred nastavené urovne hlasitosti.Mne to tak však nefunguje.Mám nainstal WIN7 aj ovladače na WIN7.Ako to funguje tebe?

No ja po nich "jazdím" s prstom - keď posúvam prst smerom od ľavej strany na pravú tak pridávam a z prava do ľava zas uberám hlasitosť, keď počas posúvania postojím niekde v strede, tak aj hlasitosť sa nastaví približne na strednú úroveň, keď v prvej štvrtine tak sa nastaví hlasitosť približne na štvrtinu a pod... ak to chápem správne, tak kľúčový je pohyb do strán cez tie LED. Možno som ten ich mechanizmus nepochopil správne, ale funguje mi to tak :D
ASUS N51VN 15.6", C2D 5870 (2Ghz), Ram 4GB 800mhz, GT240M 1GB DDR3, HDD 500GB

Hansol

Příspěvekod Hansol » 27 lis 2009 13:28

Mne to funguje teraz tak isto.Podotýkam,že mám ovladače ATK pre WIN7 a notas N50VN.Niekde som čítal,že sú to totožné stroje len ten N50VN má niečo naviac.Preto som použil všetky ovladače z neho lebo na N51VN nie su takmer žiadne.Samozrejme,že som ich tam nedával bezhlavo.Pekne som mu ich ponúkol.Ak si ich systém zobral(a zobral ich všetky) tak som mu ich ponechal.
Predtým som používal ovladače na VISTA a tam to chodilo ak si dobre pamätám inak.Samé krajné slúžili na znižovanie respektíve zvyšovanie hlasitosti a tie tri v strede boli prednastavené,podla ikonky na notase.
Neviem presne ktoré sú to ovladače a preto nebudem s nimi laborovať.Ak máš Ty alebo niekto kto sleduje túto tému ovladače VISTA,tak nech dá vedieť ako mu to funguje. :lol:

Hansol

Příspěvekod Hansol » 15 pro 2009 23:29

Takže,po dvoch mesiacoch používania sa mierne opotrebovali pánty displaya(avšak skutočne minimálne).Ostatné veci sú OK,hreje sa minimálne pri bežnej práci a ani pri hrách nie je nejako extrémne horúci.Plasty,pre mna OK,ventilator by mohol byť o troška tichší ale určite je v medziach hlučnosti.Pri bežnej práci vydáva zvuk nižších tonov.Zatial som spokojný :lol:

martin4x4
občas něco napíše

Příspěvekod martin4x4 » 16 pro 2009 21:04

U mňa je tiež spokojnosť, panty sú na tom dobre, keďže ho zatváram, len keď sa prenáša (tak raz do týždňa cca, ale ja mám skôr problémik s reproduktormi - pri určitých tónoch mi trochu syčia, ale to môže byť prachom, ktorý do nich padá, keďže je nb dosť dlho otvorený na stole... nemám chuť kvôli takému detailu ho zatiaľ reklamovať :) inak pohoda, akurát je strašne uchytaný :D teplota mierne stúpla oproti tej, keď bol nový, ale stále v norme, akže som spokojný, a pri bežnej práci je podľa mňa dosť tichý, pri hrách zvuky ventilátora moc nevnímam :)

ktzetor
občas něco napíše

Příspěvekod ktzetor » 24 led 2010 19:34

Ja ho mam od zacatku listopadu a jsem s nim dost spokojenej. Pouzivam ho na vsechno (pareni, photoshop, skola, hudba, filmy atd) Jede pres 10 hodin denne, bez problemu. Mam W7 a od zacatku bez problemu. Jednej trn v oku jsou repraky ale koneckoncu je to "pouze" nb takze pro dobrej zvuk mam sluchatka atd. Jinak panty jsou porad v pohode, vule tam vubec neni a to ho kazdej den vozim v batohu 13 km (metro atd) pres celou Prahu do skoly. Jinak co se vykonu tyce tak na tom hraju GTA 4 na high,(20-30 fps) sice sem tam par lagu ale komu se to aspon trochu neseka ze jo;) k tomu COD 4,6 na max, bez lagu (20-70 (nekdy vic) fps), assasin´s creed, crysis, left 4 dead, Far cry, FEAR (jsem linej stahovat 2) a mnohem vic. To vse na max a to vse bez lagu. V podstate jedina hra co se mi sekala bylo GTA 4.. Baterka pri rovnovaze a niz (pro filmy atd) jede neco pres 2 hodiny, jinak na full vykon neco pres hodinu, ale kdo by paril pri baterce.. :roll: Co se teploty tyce tak se zakl. aplikacema neco kolem 45-50°C pri GTA nebo COD kolem 60-65°C. Jinak pro lepsi profoukavani vytahuju drzak pametovych karet z express card slotu. Kdyz mu je fakt vedro tak ho necim podlozim a pak uz se teplota pres 60°C nedostane. Vetrak i pres velkou teplotu neni hlucnej (kamos ma taky Asus, co mu vetrak piska) jenom "huci" ale zadnej kraval to neni.. Skoda ze se hned zapatla ale staci lehce utrit a hned se blejska jako novej.. 8) Jsem zvedavej jak pojede za pul roku :)

Hansol

Příspěvekod Hansol » 24 led 2010 20:32

to ktzetor

Píšeš že používaš W7.Aké ovladače máš použité pre ovladanie tých špeciálnych funkčných kláves čo sú pod F1.....F12 a hore nad nimi s LED podsvietením.
Akým spôsobom Ti funguje ovládenie hlasitosti cez tie dotykové spínače?
Lavý Volume down ked držim tak hlasitost postupne klesá,pravý Volume up,hlasitost rastie.A tie tri (Volume level) medzi nimi?Ako fungujú? :?:
Inak ja ho mám od oktobra a tiež som v pohode.Tak isto zapnutý X hodín denne a OK,aj pánty aj ventilátor. :lol:

Ešte jedna vec :idea: slot čo je v nom strčená tá plastová sranda nad čítačkou SD kariet,je k niečomu alebo je to len záslepka.
Naposledy upravil(a) Hansol dne 24 led 2010 23:28, celkem upraveno 1 x.

ktzetor
občas něco napíše

Příspěvekod ktzetor » 24 led 2010 23:12

u F1-F12 to mam automaticky od systemu (asi) na tyhle klavesy jsem nic neinstaloval, na dotykove jsem hodil ovladac pro visty z cd co jsme dostal s nb. (jsou to ty ve slozkach ATK) jinak puvodne jsem si taky myslel ze 2. a 4. dotykovy tlacitko pro zvuk je zbytecny ale zjistil jsem ze se po tom ma prstem "projet" (jako na iphonu na unlock). Jinak uz vim kvuli cemu se mi sekalo GTA 4 - avast, hned po odinstalaci sem to hodil na high a detaily a vsechno nohoru, takze mi to zabira 950 mb graficky pameti a neseka se to. Misto avasta ted mam spyware terminator (prvni test a hned 25 kritickejch objektu co je mam od instalace W7 a avast je celou dobu prehlizel) + vsechny utility a advanced systemcare pro + par utilitek.

ktzetor
občas něco napíše

Příspěvekod ktzetor » 24 led 2010 23:22

a k ty "plastovy srande" :) tak to by mel byt drzak sd a jinych karet, jinak to je zaslepka pro express card

Hansol

Příspěvekod Hansol » 24 led 2010 23:23

Ja mám ovladače na W7.Pred tým som mal na Vistu a zmenilo sa len grafické zobrazovanie ked sa dotkneš tých tlačídiel alebo pripojíš odpojíš zdroj atd.Z W7 sú tie obrázky na monitore také príjemnejšie na pohlad.
To je však môj subjektívny názor. :)
Taktiež používam AVAST a problémy som zatial nezaznamenal.GTAIV hrá len syn a aj to len príležitostne.

Hansol

Příspěvekod Hansol » 24 led 2010 23:26

No držiak ako držiak.Tento slúži len na to aby som tú SD kartu nestratil,že?

ktzetor
občas něco napíše

Příspěvekod ktzetor » 24 led 2010 23:35

presne tak, ja ten drzak ani nepouzivam, pouze pri prenosu, aby se mi do nb nedostaval prach :D

Zpět na „notebooky Asus“