Asus F5Z Serie - problémy

notebooky Asus a vše kolem nich
Athlon
občas něco napíše

Asus F5Z Serie - problémy

Příspěvekod Athlon » 02 pro 2009 15:51

Ahojte,
mám notebook Asus F5Z series.Mám ho necelý rok, všetko šlo najprv bez problémov.Ale najprv sa mi opakovane stávalo, že som ho zapol...všetko išlo v pohode : nabehol windows všetko fungovalo ale potom zrazu len čierna obrazovka, hardisk prestal pracovať a vôbec nič sa nedialo.No niekedy na 10x sa mi ho podarilo zapnúť.Ale teraz sa mi k tomu pridal další problém : notebook je zapnutý 2-3 hodiny a zrazu mi zmizne kurzor myši a notebook sa VYPNE.Keby sa to stalo raz denne, to by som zvládol, ale keď sa to stane 5x do dňa...naštve to.Mám Windows XP S3 tak prosím o rady.Do servisu ho nechcem dať, najprv chcem skúsiť všetky možné riešenia, ktoré môžem vykonať.Predom díky :wink:

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Asus F5Z Serie - problémy

Příspěvekod stavač » 02 pro 2009 17:08

Athlon píše:Ahojte,
mám notebook Asus F5Z series.Mám ho necelý rok, všetko šlo najprv bez problémov.Ale najprv sa mi opakovane stávalo, že som ho zapol...všetko išlo v pohode : nabehol windows všetko fungovalo ale potom zrazu len čierna obrazovka, hardisk prestal pracovať a vôbec nič sa nedialo.No niekedy na 10x sa mi ho podarilo zapnúť.Ale teraz sa mi k tomu pridal další problém : notebook je zapnutý 2-3 hodiny a zrazu mi zmizne kurzor myši a notebook sa VYPNE.Keby sa to stalo raz denne, to by som zvládol, ale keď sa to stane 5x do dňa...naštve to.Mám Windows XP S3 tak prosím o rady.Do servisu ho nechcem dať, najprv chcem skúsiť všetky možné riešenia, ktoré môžem vykonať.Predom díky :wink:

Pokial nie je zaneseny z vnutra prachom a ventilator sa toči tak but to je zdrojom alebo doskov, pokial je v zaruke tak do servisu
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Athlon
občas něco napíše

Příspěvekod Athlon » 02 pro 2009 18:43

A to zanesenie mám odstrániť ako ? Nechcem ten notebook poškodiť...:(

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 05 pro 2009 22:57

Tu je odkaz na free program HW Monitor ktorý ukazuje teploty všetého možného v notebooku, teploty by štandardne bze nejakej náročnej práce s notebookom nemali byť vyššie ako 70 stupňov, pri náročnej práci je potrebné teploty kontrolovať - jednoduchá diagnostika na zistenie či sa prehrieva alebo nie , ale ten problém ktorý je hneď po zapnutí by som videl buďto na reinstall WIN alebo HW problém , tzn., odporúčam sledovať tie teploty počas práce s notebookom, ďalej sformátovať disk a nainštalovať nový windows a keď nebude problém s teplotami a nevyriešia sa problémy ani inštaláciou nového systému na čistý HDD tak je to potrebné zaniesť k predajcovi príp. kontaktovať ASUS CZ .

Pre odstránenie zanesenia prachom - dať dole kryt, vybrať ventilátor a vyčistiť od prachu .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

Zpět na „notebooky Asus“