ASUS N61VN
ASUS N61VN
cafte ma niekto skusenosti s tymto notebookom???
http://www.interstore.sk/katalog/pcakom ... GBVGA.html
Ma to vraj 4jadro a za pomerne lacny peniaz...
http://www.interstore.sk/katalog/pcakom ... GBVGA.html
Ma to vraj 4jadro a za pomerne lacny peniaz...
ASUS N61VN
ja som srastnym majitelom asus n61vn - 2jadrovej verzie.
po bokoch mi svietia dve pomerne velke svetielka...
imidzove, no aspon sa to da vypnut
prve recenzie co som na tento model cital boli, ze vydrz baterie je 12 hodin...
teraz som rad ked vydrzi 3 hodiny
po bokoch mi svietia dve pomerne velke svetielka...
imidzove, no aspon sa to da vypnut
prve recenzie co som na tento model cital boli, ze vydrz baterie je 12 hodin...
teraz som rad ked vydrzi 3 hodiny
Naposledy upravil(a) janix1 dne 18 pro 2009 09:18, celkem upraveno 1 x.
lupko:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... highlight=
janix1:
boční světla se dají vypnout v biosu (F2 při startu), přesný název té položky z hlavy nevím, ale zase tak moc tam toho není.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... highlight=
janix1:
boční světla se dají vypnout v biosu (F2 při startu), přesný název té položky z hlavy nevím, ale zase tak moc tam toho není.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
srovnání
Zdravím chlapi myslíte, že mi můžete poradit?
Jak si tento ntb (Asus N6VN) vede ve srovnání s MSI GT628 ???
MSI určitě může nabídnout lepší grafický výkon, ale ta VGA strašně topí, ovšem ve prospěch Asusu hovoří lepší procesor, větší HDD, předinstalovaný OS + brašna, myš v ceně, a možná ještě něco na co jsem zapoměl...
Budu ho používat převážně na hraní, neboť jsem zatím na gymnáziu, ale byl bych rád, aby něco zvládl i když budu na vysoké ( snad ) ...
Dík za každý názor...
Jak si tento ntb (Asus N6VN) vede ve srovnání s MSI GT628 ???
MSI určitě může nabídnout lepší grafický výkon, ale ta VGA strašně topí, ovšem ve prospěch Asusu hovoří lepší procesor, větší HDD, předinstalovaný OS + brašna, myš v ceně, a možná ještě něco na co jsem zapoměl...
Budu ho používat převážně na hraní, neboť jsem zatím na gymnáziu, ale byl bych rád, aby něco zvládl i když budu na vysoké ( snad ) ...
Dík za každý názor...
Ahoj
Ahoj rozhone si vem asus ted jsem mel pul roku msi gx 620 a reklamoval jsem ho.Tlacitko Turbo co ti pretaktuje pocitac proste nefungovalo a tak jsem ho reklamoval a neopravyly to tak jsem dostal penize a ted kupuju ten to notebook s 4 jadrovým procesorem.
To tlacitko Turbo je jen lakadlo abysi lidi kupovaly jejich herni notebooky.
To je muj názor
To tlacitko Turbo je jen lakadlo abysi lidi kupovaly jejich herni notebooky.
To je muj názor
Intel core 2 Duo E8400 3,0Ghz,Geforce 9600GT 512mb ddr3,4gb ram 1333Mhz
Boční světla jsem si vypnul, ale blikání bočních světel v režimu spánku se mi vypnout nepodařilo. Někomu ano?
Taky mi vadí, že když notebook probudím z režimu spánku, že si nepamatuje nastavení barev u grafické karty. S tím jsem problémy u minulého notebooku neměl.
Jinak by to byl takřka dokonalý notebook, já bych uvítal ještě o něco tišší chod při kancelářské práci.
Taky mi vadí, že když notebook probudím z režimu spánku, že si nepamatuje nastavení barev u grafické karty. S tím jsem problémy u minulého notebooku neměl.
Jinak by to byl takřka dokonalý notebook, já bych uvítal ještě o něco tišší chod při kancelářské práci.
Vůbec jsem se k hrám nedostal, zkoušel jsem jen pc mark 06 a 7200 bodů
Procesor a pogumování kolem klávesnice a touchpadu se mi na něm líbí i to, že nic není teplé touchpad, klavesnice ani okolí a v zátěži má docela tiché chlazení.
Zpracování je myslím na dobré úrovni, vypnout blikání bočních světel a být ještě o něco tišší při kancelářské práci je to ideal
Procesor a pogumování kolem klávesnice a touchpadu se mi na něm líbí i to, že nic není teplé touchpad, klavesnice ani okolí a v zátěži má docela tiché chlazení.
Zpracování je myslím na dobré úrovni, vypnout blikání bočních světel a být ještě o něco tišší při kancelářské práci je to ideal
poradte please!!!
zdravim, zakupil som si notebook model asus n61vn ,bez OS a chcel som tam nahodit win xp sp2 a nejde to..jednoducho mi po nabootovani ,resp nacitani z instalacneho cd vyhodi modra obrazovka a book sa restartne..poraddte ako to odstranit please aby mi naskocila instalacia!!!:((( disk je v poriadku kontroloval som ho.. ide vam nainstalovat vobec xp v tomto booku pouziva ho niekto? pls dajte vediet dik