Ahoj,
Mám zájem si koupit Asus PRO66IC a zajímalo by mě, jak je možné že na offic. stránkách ASUSu o tom není ani zmínka.Kde stahovat ovladače?
A jestli někdo tento notebook máte můžete napsat svoje zkušenosti.
Díky moc
Asus PRO66IC
ovladace jsou na stazeni http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz nahore jak vlozte model do hledani vlozite PRO66IC pak kliknete na odkaz ktery vyjede pak jen uz vyberete operacni system winxp nebo windows seven pak uz jen rozklikate prislusnou nabidku s ovladacem a stahujete
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
mám tenhle ntb od Vánoc a jsem s ním maximálně spokojený ohledně výkonu si vůbec nestěžuju za ty peníze co stojí na něm hraju Gta 4 Crysis a podobný hry a bez problému jediné co snad může vadit je lesklý povrch kterej je často zamazanej ale to vadí snad jen puntičkářům hnedka jsem si k němu koupil chladící podložku takže nemám žadný problém s přehříváním řekl bych ani bez té podložky, hlučný taky vůbec není takže ja myslím že se mu nedá nic vytknout spokojenost
ASUS PRO66IC-JX110V/ C2D T5900/ 16" LED CS 1366x768/ GT220M 1GB/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP