Vážení,
naskytla se mi koupě cca 3/4 roku starého ( nového ) NTB ještě s cca roční a něco zárukou - je to z rodiny - ale důležitá je cena - tento NTB bych měl pro své osobní využití - tedy né do firmy a vícemeně by sloužil na takové ty bežné věci - internet, sledování videa, občas nějaké programy.. prostě nic extra - má otázka - se týka vlastníků těchto NTB jak jsou spokojení a další Důležitá OTÁZKA je - kolik za něj dát? Kupní cena byla cca 17 000 - nyní je k máni cca za 10 000 - je otázka jestli si nekoupit funglovku za podobné peníze.. díky za radu
ASUS X61GX
koupě
Beru zpět...
Co se týče notebooku..... Pokud chceš čistě jen net, kup si trochu lepši netbook kolem 8000.... Pokud ale chceš i něco víc, a pokud je ten notebook v normálním stavu... Zhruba za těch 10 000 tak bych skočil spíš po něm... Podobný notebook v této ceně budeš dle mě shánět tězce.....
Mettys
Co se týče notebooku..... Pokud chceš čistě jen net, kup si trochu lepši netbook kolem 8000.... Pokud ale chceš i něco víc, a pokud je ten notebook v normálním stavu... Zhruba za těch 10 000 tak bych skočil spíš po něm... Podobný notebook v této ceně budeš dle mě shánět tězce.....
Mettys