Nastavení ION

notebooky Asus a vše kolem nich
Senfix
občas něco napíše

Nastavení ION

Příspěvekod Senfix » 20 zář 2010 20:44

Ahoj všichni,
chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak se u Asus Eee PC 1201N nastavuje grafika mám v tom W7 a běžně se mi stává že mi ve vlastnostech počítače píše že používá jen cca 700Mb RAM z 2Gb podle mě si to bere grafická karta ale nikde jsem nenarazil na to jak nastavit aby si brala mín protože 1,3Gb je docela dost na grafiku
díky za případné rady

Vashiik
občas něco napíše

Příspěvekod Vashiik » 23 zář 2010 14:55

podobnej problém sem řešil s kamarádem taky na Asusu. Pamatuju si na starym PC sem měl taky sdílenou grafiku a nastavovalo se to v BIOSU, ale tady na tom Asusu jsem to v biosu za boha nemohl najít a winu nevim asi těžko to nastavovat tam. Ale je zbytečný, aby sdílená grafika si brala tolik, když je tzv. "shitná" :P

Senfix
občas něco napíše

Příspěvekod Senfix » 23 zář 2010 18:59

Vashiik píše:podobnej problém sem řešil s kamarádem taky na Asusu. Pamatuju si na starym PC sem měl taky sdílenou grafiku a nastavovalo se to v BIOSU, ale tady na tom Asusu jsem to v biosu za boha nemohl najít a winu nevim asi těžko to nastavovat tam. Ale je zbytečný, aby sdílená grafika si brala tolik, když je tzv. "shitná" :P
Tady v BIOSu neni vůbec nic je tam maximálně bootování a čas a pár nákejch opičáren ale o grafice ani slovo

brblos
občas něco napíše

piskavy hluk

Příspěvekod brblos » 28 zář 2010 10:06

Zdravim,
neviete mi niekto povedat, co mate skusenosti s eee 1201n, ci aj Vam zvykne sem tam neprijemne piskat (nie moc nahlas, ale pri dlhsom pouzivani velmi neprijemne) a miestami to robi take tuknutie (cuknutie)?

Dakujem.

Zpět na „notebooky Asus“