ASUS Eee PC 1005PG
Mám jej, a nezdá se mi špatný, ale mám s ním problémy.
1) jednou se mi stalo, že jsem jej zapnul, ale nerozsvítil se displej. Jinak netbook i displej jel, ale byl úplně jas na minimum, takže na displeji nešlo vůbec nic vidět. Jen když dobře zasvítilo světlo, tak šlo něco málo uvidět a tak jsem jej nějak poslepu vypnul.
Jas nešel ani nijak zesílit.
Pak když jsem jej zapnul tak už jel v pohodě.
Celkem by mě zajímalo čím to a jak se to mohlo stát...?
Tipuji ale, že mi toto jako důvod reklamace neuznají, jelikož se to nestává vždy, ale stalo se to jen jednou, takže kdyby to zkoušely, tak by to mohlo být ok.

2) Notebook při nabíjení píská. Při provozu na baterii ok, notebook je celkem tichý, ale pokud jej nabíjím, tak se ozývá takové pískání. Zatím jsem neměl možnost/čas to nějak prozkoumat, ale řekl bych že to dělá jen při nějaké větší zátěži (nemusí být ani moc velká). Řekl bych, že je to někde na levé straně jak je větrák a možná to dělá ten, když se více roztočí, nevím. Ale nechápu, že jen při nabíjení...
Toto mi dost vadí.
Čím to je? Dělá to někomu?
Trochu jsem procházel net a pravděpodobně to dělá dost lidem u různých net/notebooku.
Časem přemýšlím nad reklamací. Myslíte že mi ji uznají? Je možné ihned vrátit peníze, nebo se musí jednat až o třetí reklamaci?
Zatím se mi to reklamovat nechce, ale asi později, jak jej nebudu moc potřebovat tak jo pokud by to moc vadilo. Zatím doufám, že se to spraví, nebo mi to nijak vadit nebude...
Momentálně mám internet zdarma, takže asi až mi to skončí...

S netbookem jsem celkem spokojen. Konstrukce, klávesnice, displej vše ok (až na ty otisky, ale to mi moc nevadí). Výhodou je hlavně integrovaný 3G modem. Jen to pískání. Díky tomu celkem lituji s jeho koupí a lituji že jsem raději nešel do něčeho jiného (třeba lenova S10-3), ale to jsem nemohl takhle dopředu tušit. Před koupí jsem procházel net, ale moc info jsem nenašel...
Co vy na to? Máte někdo tento netbook?
P.S.: dá se koupit nějaká větší, třeba 9 článková baterie s větší výdrží?