Reklamace asus
Reklamace asus
Ahoj, věděl by někdo , zda se dny, které tráví notes v reklamaci v záruční době odpočítají z celkové dvouleté záruční doby? Měl jsem ho tam už 3x, a čas běží...a chyby se opakují...3x stejný problém, ale cukají se. Jestli to tady je někde napsané a prodiskutované, omlouvám se..hledal jsem, ale nenašel.. a v občanském zákoníku se nevyznám díky, M.
Po dobu, co byl notebook na reklamaci se prodluzuje zarucni doba. Mas to i napsane v podminkach v manualu.
Jestli byl notebook reklamovany se stejnou zavadou 3x a reklamace byly uznane, tak mas pravo odstoupit od smlouvy a pozadovat novy kus nebo vratit penize. Ale toto musis resit tam, kde si notebook koupil.
Jestli byl notebook reklamovany se stejnou zavadou 3x a reklamace byly uznane, tak mas pravo odstoupit od smlouvy a pozadovat novy kus nebo vratit penize. Ale toto musis resit tam, kde si notebook koupil.
Asus ROG Strix G18
Díky všem. Tak si odečtu asi 10 pracovních dní. S tím, že je to potřetí to samé a odstupuji od smlouvy jsem to odesílal přímo pick up službou do Ostravy, ale posílají mi zpátky, protože poprvé sice závadu uznali, ale nic prý nevyměňovali, ani neopravovali, pouze notes někdo otevřel a vyčistil od prachu. A to je prý argument, že se to nepočítá jako oprava. Tak to tam šlo podruhé s tím samým problémem o týden později. A o další týden potřetí. Jako u blbejch. Zítra mi to zase přivezou, prý vyměnili základní desku. Nevěřím, že mi tam dají něco funkčního, spíš to vydrží 14 dní a potom to zase spadne - a to už bude po záruční době. Stejně díky za odpovědi. M.