Zdravím zajímal by mi názor na tento notebook..
http://www.asus.as/asus-g53jw-sx080v-15 ... -w7hp.html
mé mínění:
Super grafika.. 14. nejlepsi... masakr
zbytek taky dobrej
jediny čeho se bojim je ten displej
a cena? ta celkem jde
diky za názory
Co řikáte na ASUS G53JW-SX080V
- Chlebovnik
- guru
Dost dobrý. Jinak tohle má lepší grafiku (papírově), sice i3, ale to už takovej rozdíl neni a je větší = lepší chlazení): http://www.mironet.cz/asus-g73jhty190-- ... +dp112496/
Ale jako výkon 460M na 1366x768 bude lepší než HD 5870 na 1600x900. Ale zase těch 5 litrů... =/
Ale jako výkon 460M na 1366x768 bude lepší než HD 5870 na 1600x900. Ale zase těch 5 litrů... =/
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Šel jsem do Mironetu a Alzy s jinými 6 notebooky. Vyloučil jsem MSI - silná kritika až výsměch prodejců. Zbyly Acery za 15, resp 20 - prý také nic moc, Asus je prý někde jinde. Ještě jsem uvažoval Dell, ale za stejnou cenu samozřejmě neměl ani zdaleka výkon...Nakonec mi v Mironetu doporučili tenhle. A zatím se mi na něm libí i dobrý zvuk a to, že nehlučí atd...prostě je to přeci jen větší krabice, čili je na všechno dost místa...v Alze mi tvrdili, že ho za dva roky prodám za 18 tisíc, tak uvidíme:D
roman2277 píše:Ha,ha...Asus je opravdu "někde" jinde.Hlavně v poruchovosti svých modelů od 15cti palců výše.To poznáš časem sám.
a ty jsi mel asuse? podel spokojenosti lidi tady.. 77 procest si mysli že jsou kvalitni tak tomu asi tak bude.. ja mam asuse 3 roky.. a steživat si nemužu..
hucil vetrak.. vymenili.. pohodicka.. blbla dvd mechanika.. vymenili.. za ctecku blueray a jeste vymenili sasi..
ninak žadna porucha..
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Andrew22 píše:Šel jsem do Mironetu a Alzy s jinými 6 notebooky. Vyloučil jsem MSI - silná kritika až výsměch prodejců. Zbyly Acery za 15, resp 20 - prý také nic moc, Asus je prý někde jinde. Ještě jsem uvažoval Dell, ale za stejnou cenu samozřejmě neměl ani zdaleka výkon...Nakonec mi v Mironetu doporučili tenhle. A zatím se mi na něm libí i dobrý zvuk a to, že nehlučí atd...prostě je to přeci jen větší krabice, čili je na všechno dost místa...v Alze mi tvrdili, že ho za dva roky prodám za 18 tisíc, tak uvidíme:D
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
nehluci ani když paris neco narocneho?
V životě jsem nereklamoval více notebooků než od Asusu.(desítky kusů)Tolik vadných řad měli na trhu.(Ačka,Fka,Kčka atd.) Ano servis mají velmi korektní to je pravda.MichalM2 píše:roman2277 píše:Ha,ha...Asus je opravdu "někde" jinde.Hlavně v poruchovosti svých modelů od 15cti palců výše.To poznáš časem sám.
a ty jsi mel asuse? podel spokojenosti lidi tady.. 77 procest si mysli že jsou kvalitni tak tomu asi tak bude.. ja mam asuse 3 roky.. a steživat si nemužu..
hucil vetrak.. vymenili.. pohodicka.. blbla dvd mechanika.. vymenili.. za ctecku blueray a jeste vymenili sasi..
ninak žadna porucha..
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3