ASUS F5SL problém s přehříváním
ASUS F5SL problém s přehříváním
Zdravím,mám problém s tímto notebookem a jeho chlazením.Jakmile zapnu NB,větrák se rozjede na maximální otáčky a už se neztiší.Neztiší se ani při změně výkonu napájení.Po otevření spodního krytu jsem se zděsil,jak je Heatpipe trubka vařící.Větrák zanesený není,nevím co s tím a hlavně mi přijde zvláštní dát nad větrák plastovou krytku a jediný otvor pro výběh je před větrákem ? to je trošku divné,neví někdo co s tím prosím ?
Ako dlho sa závada prejavuje? Robí to od začiatku? V akej polohe používaš notebook? Lebo ja keď som dal jeden Acer hore nohami, tak sa začalo diať to isté.
Ďalej si over frekvenciu procesora, ak si ho kupoval z druhej ruky, tak je možné, že predchádzajúci majiteľ ho pretaktoval alebo zvýšil napätie.
Ďalej si over frekvenciu procesora, ak si ho kupoval z druhej ruky, tak je možné, že predchádzajúci majiteľ ho pretaktoval alebo zvýšil napätie.
To jarkov1 : Závadu jsem rozpoznal až za poslední dva měsíce,předtím se NB hřál jako každý jiný.NB používám jak na stole tak na posteli položený na desce.Ten procesor je v O.K. , to jsem si ověřil , frekvence sedí , tak nevím.
To MaTToS : Otevřel jsem krytku zespodu NB a Heatpipe byla vařící po celé délce.Ale třeba je opravdu vadná.
To MaTToS : Otevřel jsem krytku zespodu NB a Heatpipe byla vařící po celé délce.Ale třeba je opravdu vadná.