ASUS n53sv sx268
ASUS n53sv sx268
ma tento notbuk optimus alebo nie?
-
- občas něco napíše
Doufám, že je to ten samý model: http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-no ... g-w-b-noos
"Multimediálny notebook so skvelým výkonom, najnovšia grafická karta s technológiou *NVIDIA Optimus*, reproduktory Bank & Olufsen ICEpower"
"Multimediálny notebook so skvelým výkonom, najnovšia grafická karta s technológiou *NVIDIA Optimus*, reproduktory Bank & Olufsen ICEpower"
ASUS N61JV
PSP 2004 Ice-Silver
HTC S710
PSP 2004 Ice-Silver
HTC S710
tento konkretne mam na mysli: http://datacomp.sk/asus-n53sv-sx268-_d90431.html
-
- občas něco napíše
Ten můj odkaz je na ten samý model. (SX268)
Screen: http://img220.imageshack.us/img220/119/sx268.jpg
Screen: http://img220.imageshack.us/img220/119/sx268.jpg
ASUS N61JV
PSP 2004 Ice-Silver
HTC S710
PSP 2004 Ice-Silver
HTC S710
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Mám tento model 2 dni a moje reakcie na neho:
--> rám okolo obrazovky je celkom dosť lesklý
--> tlačidlo na touchpade je podľa mňa až moc voľné (jednoducho sa dá preklápať z prava do ľava s veľkou medzerou a voľnosťou). Povrch touchpadu je celkom príjemný uvidím dlhším používaním.
--> klávesnica sa mi páči, má celkom veľké klávesy
--> absencia e-sata
--> krytka na čítačke kariet mohla byť lepšie spravená - zbytočne to vytŕča
--> batéria neviem koľko vydrží zatiaľ som len na sieti
--> celkové prevedenie sa mi páči aj povrch šasov
--> zvuk je dosť v pohode až priveľmi to vie robiť kravál
--> vložil som DVD do DVD-ROMky a pri prvotnom načítaní dvd strašne zahučí ale až zarezonuje celý notebook, nie vždy ale je to absolutne neprijateľné aby sa takto otriasal celý notebook. Potom už ide tichúčko. A príde mi DVD-ROMka dosť voľná aj keď je zatvorená.
--> výkonovo som zatiaľ spokojný, teploty som nemeral zatiaľ
-->výrazne teplý vzduch ide z chladenia iba pri hraní hier a pri modelovaní v pro-engineer a samozrejme je počuť aj ventilátor už viac ale nič extra
Zatiaľ som spokojný no čas ukáže na ako dlho. Dúfam len že mi nedopadne ako predošlý notebook.
--> rám okolo obrazovky je celkom dosť lesklý
--> tlačidlo na touchpade je podľa mňa až moc voľné (jednoducho sa dá preklápať z prava do ľava s veľkou medzerou a voľnosťou). Povrch touchpadu je celkom príjemný uvidím dlhším používaním.
--> klávesnica sa mi páči, má celkom veľké klávesy
--> absencia e-sata
--> krytka na čítačke kariet mohla byť lepšie spravená - zbytočne to vytŕča
--> batéria neviem koľko vydrží zatiaľ som len na sieti
--> celkové prevedenie sa mi páči aj povrch šasov
--> zvuk je dosť v pohode až priveľmi to vie robiť kravál
--> vložil som DVD do DVD-ROMky a pri prvotnom načítaní dvd strašne zahučí ale až zarezonuje celý notebook, nie vždy ale je to absolutne neprijateľné aby sa takto otriasal celý notebook. Potom už ide tichúčko. A príde mi DVD-ROMka dosť voľná aj keď je zatvorená.
--> výkonovo som zatiaľ spokojný, teploty som nemeral zatiaľ
-->výrazne teplý vzduch ide z chladenia iba pri hraní hier a pri modelovaní v pro-engineer a samozrejme je počuť aj ventilátor už viac ale nič extra
Zatiaľ som spokojný no čas ukáže na ako dlho. Dúfam len že mi nedopadne ako predošlý notebook.
ASUS-N53SV-SX268V i5-2410M/ 60GB SSD OCZ Vertex 2/ 640GB/ 6G/ GT 540M 1GB VRAM + HD Graphics 3000
MSI GX633 ---> 4 reklamácie | vrátenie plnej nákupnej ceny (dobropis)
-
- občas něco napíše
Aký máš OS ? ja mám ovládače na win 7 x64 môžem ti to niekam uploadnúť ak chceš. Na x86 ovládač nemám. No určite sa dajú stiahnuť niekde na nete, len treba pohľadať.
// edit
- ja som mal dvd s ovládačmi a ostatný softwarom k tomu. hľadal som tam aké ovládače idú na tú gt540m. Mali by to byť nvidia R266 teda presne verzia 266.61
Myslím že to už vieš nájsť..
// edit
- ja som mal dvd s ovládačmi a ostatný softwarom k tomu. hľadal som tam aké ovládače idú na tú gt540m. Mali by to byť nvidia R266 teda presne verzia 266.61
Myslím že to už vieš nájsť..
ASUS-N53SV-SX268V i5-2410M/ 60GB SSD OCZ Vertex 2/ 640GB/ 6G/ GT 540M 1GB VRAM + HD Graphics 3000
-
- občas něco napíše
Je na tobě, jestli Windows chceš nebo ne. Osobně jsem proti předinstalovaným OEM Win, když si nemůžeš vybrat, jakou edici tam chceš.
Na druhou stranu, ntb s Windows tě vyjde ve výsledku i o něco levněji, protože MS výrobce notebooků dotuje, aby tam Windows nahodili a ti pak mohli jít s cenou níže.
Na druhou stranu, ntb s Windows tě vyjde ve výsledku i o něco levněji, protože MS výrobce notebooků dotuje, aby tam Windows nahodili a ti pak mohli jít s cenou níže.
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX