Asus eee1201NL moc pomalý
Asus eee1201NL moc pomalý
Ahoj,vcera jsem si koupil tenhle nb.Necekal jsem ze to bude zadnej rychlik ale to jak je pomaly me opravdu sakra stve.Je pomaly jak pri prohlizeni internetu,tak pri otevirani slozek,o prehravani fhd videa se mi muze jenom zdat.Seka se i 720p.Tak se chci zeptat majitelu tohoto nb,jestli jsou spokojeni s rychlosti,prip.bych chtel poradit jestli nemam neco spatne nastaveno.Vsude jsem cetl jak je ION dobrej chpset,z nb na mne sviti nalepka excellent graphic experience,enjoy fullHD 1080p playback ale zatim hodne velke zklamani.Nerad bych ho v pondeli vracel....
jak jsem psal,necekal jsem ze to bude rychlik,ale ze mu bude delat problem pri prochazeni slozek,otvirani obrazku(cca 6s),posouvani internet.stranek,to jsem opravdu necekal.Neumim si predstavit jak to musi zvladat nb s GMA 3150...Prehravac jsem zkousel KMplayer a WMP.HW podpora se zapina kde,prosim te?
prosim,nenapada te,jakym spusobem by se dal zrychlit celej nb? Nechce se mi verit ze na tom lidi hraji COD a pod. (http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... c7da955baf) .Psal jsem i na muj eee.cz,zatim nepradil nikdo.dik
Co má netbook za OS a kolik má ram?
Zkusil bych ovladače na ION ze stránek Nvidie, tam by měly být nejaktuálnější.
Jinak, když nejsi spokojenej tak bych ho asi vrátil a vzal něco s dvoujádrem, třeba Thinkpad edge 11 nebo Acer Aspire One 753.
Na HD filmy se mi osvědčil kodek CoreAVC, který dokáže přehrávat plynule 720p ripy i na obyčejném Atomu bez ionu (ale není free).
Zkusil bych ovladače na ION ze stránek Nvidie, tam by měly být nejaktuálnější.
Jinak, když nejsi spokojenej tak bych ho asi vrátil a vzal něco s dvoujádrem, třeba Thinkpad edge 11 nebo Acer Aspire One 753.
Na HD filmy se mi osvědčil kodek CoreAVC, který dokáže přehrávat plynule 720p ripy i na obyčejném Atomu bez ionu (ale není free).
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
W7hp,1Gb ram, atom 270...
je skoro 1.00h,720p video koukatelne,fhd porad ne,rychlost porad stejna,farmwille nehratelne.ach jo,prdim na to,jdu spat.Doufam ze vraceni do alzy probehne v poho,tak se "tesim".Ale delam to opravdu nerad,protoze ten nb se pritelce hodne libi(stribrnej je fakt krasnej) a nevim jakou nahradu ji mam koupit.Chlapi,dik za vase rady.
je skoro 1.00h,720p video koukatelne,fhd porad ne,rychlost porad stejna,farmwille nehratelne.ach jo,prdim na to,jdu spat.Doufam ze vraceni do alzy probehne v poho,tak se "tesim".Ale delam to opravdu nerad,protoze ten nb se pritelce hodne libi(stribrnej je fakt krasnej) a nevim jakou nahradu ji mam koupit.Chlapi,dik za vase rady.