Ahoj,
prasknul mi monitor na notebooku, asi jsem si na něj šlápla (nevím to jistě, ale vypadá to tak, mám dvě malé děti, tak nevím, co dělám a kam šlapu).
Poradíte, jak postupovat? Reklamaci mi asi neuznají, koukala jsem jen, že je to strašně drahý, nedá se nějak alternativně něco s tím udělat, aby mi na to nepadla celá měsíční mateřská?!? Poraďte, pomozte prosím...
Asus EEE 1201HA a prasklý monitor
Nový panel stojí na ebay kolem 100 dolarů http://www.ebay.com/itm/12-1-LCD-screen ... 5ae02d67d1 , takže po proclení přijde na něco přes 2100kč. Samotná oprava se mě osobně nezdá těžká ( viz http://www.insidemylaptop.com/replace-b ... n-netbook/ ).
Pokud neseženeš někoho, kdo tento typ panelu má doma (zkus sekci Poptávka tohoto fóra), tak levněji to asi nepůjde.
V nouzi (pokud počítač/data potřebuješ), tak klidně poslouží starší lcd monitor za stovku (ať už z Aukra nebo PC bazaru - všude se jich válí mraky), sice nebude tak mobilní, ale jako nouzovka lepší než nic.
Pokud neseženeš někoho, kdo tento typ panelu má doma (zkus sekci Poptávka tohoto fóra), tak levněji to asi nepůjde.
V nouzi (pokud počítač/data potřebuješ), tak klidně poslouží starší lcd monitor za stovku (ať už z Aukra nebo PC bazaru - všude se jich válí mraky), sice nebude tak mobilní, ale jako nouzovka lepší než nic.
To LCDcko som par mesiacov dozadu objednaval niekde z Taiwanu za 89USD vratane dopravy postou - treba to ale rozobrat a napisat na ebay presny typ LCD panelu - ten bude lacnejsi ako kupit LCDcko oznacene typom notebooku ... bezne to tak na ebay byva a je tam pekne popisane a nafotene na ktorej strane je LCD konektor atd., co sa cla tyka tak to zalezi od nalady colnikov a asi aj odtoho kolko maju prace pretoze niekedy zadrziavaju baliky v hodnotach 50-150USD a niekedy im preklzne balik v hodnote 400USD a proste nic ... na Slovensku to je 50/50 ci bude alebo nebude clo a som sa nato pytal na colnici a tiez povedali ze proste ked je toho moc vela tak sa tie baliky len overuju podla colnej deklaracie odosielatela ktory samozrejme ma uvedene Gift a neriesia to viac, ak je roboty malo tak zadrzia vsetko a bez faktury o zaplateni vam to nevydaju nakolko velmi dobre vedia ze gift nic neznamena hh
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .