Asus G73JH
Zdravim ludze tak sa mi vratil pred tyzdnom notas so servisu....chyba bola v lcd paneli ako som pisal...vsetko islo bez problemov do dnes kedy som ho zapol a najhorsie obavy sa stali skutocnostou..rozhaseny displej ten isty problem...ake su moje moznosti mam ho tam posielat zas? koketujem s myslienkou vratenia penazi je to mozne?
Pri kupovani na firmu, nie je hlavne dolezite, ci ten tovar kupuje pravnicka osoba ako spotrebitel, tkz. na spotrebne ucely a nie na predajne?
Teda vy vravite, ze ked to budem kupovat na firmu tak nemam narok na vratenie penazi, pokial dostanem vadny kus, ktory budem musiet zaslat viac krat na reklamaciu?
Este by som sa rad opytal, ake batohy pouzivate na tento notebook? Pocul som, ze do vacsiny klasickych na 17 palcove notasi nezmesti.
Zmestil by sa do tohoto? : http://www.asus-shop.sk/katalog/prislus ... otebook-17
Dakujem pekne za reakcie
Teda vy vravite, ze ked to budem kupovat na firmu tak nemam narok na vratenie penazi, pokial dostanem vadny kus, ktory budem musiet zaslat viac krat na reklamaciu?
Este by som sa rad opytal, ake batohy pouzivate na tento notebook? Pocul som, ze do vacsiny klasickych na 17 palcove notasi nezmesti.
Zmestil by sa do tohoto? : http://www.asus-shop.sk/katalog/prislus ... otebook-17
Dakujem pekne za reakcie
tak a moj notebook je opäť v servise ...
Posledné 2 mesiace sa sám z ničoho nič vypínal aj pri menej náročných hrách ( neprehrieval sa ). Tak som skusil obnovenie systemu do povodneho stavu, no ani som nezacal instalovat programy a notebook sa zase vypol a už vôbec nešiel zapnúť
Posledné 2 mesiace sa sám z ničoho nič vypínal aj pri menej náročných hrách ( neprehrieval sa ). Tak som skusil obnovenie systemu do povodneho stavu, no ani som nezacal instalovat programy a notebook sa zase vypol a už vôbec nešiel zapnúť
ASUS G73 JH I7, HD5870 IC Diamond 7
tiež tretí krát a vyzerá to na tú istú chybu ... prvýkrát som ho mal v servise týždeň po kúpe ! Druhýkrát po 4 mesiacoch a teraz skoro po roku .
Notebook nejde zapnúť, v oboch reklamáciach predtým menili základnú dosku a raz aj grafiku.
Tiež budem žiadať vrátenie peňazí, nemá to zmysel dalej natahovať
Je to dobrý notebook,pekný ( naozaj jedinečný dizajn, už G74 sa mi absolutne nepáči ) výkonný ... ale nespoľahlivý a to je jeho problém !
Čo som pozeral aj zahraničné fóra, tak Asus servisy po celom svete musia mať stále kopec práce s týmto notebookom
Notebook nejde zapnúť, v oboch reklamáciach predtým menili základnú dosku a raz aj grafiku.
Tiež budem žiadať vrátenie peňazí, nemá to zmysel dalej natahovať
Je to dobrý notebook,pekný ( naozaj jedinečný dizajn, už G74 sa mi absolutne nepáči ) výkonný ... ale nespoľahlivý a to je jeho problém !
Čo som pozeral aj zahraničné fóra, tak Asus servisy po celom svete musia mať stále kopec práce s týmto notebookom
ASUS G73 JH I7, HD5870 IC Diamond 7
Každopádně dejte vědět. Já ho měl na reklamaci 2x v obou případech měnili základní desku, v prvním i grafickou kartu a ve druhém chlazení pro grafiku. Jsem tedy zvědav jak se k tomu postaví při třetí reklamaci. Dle zákona pokud uznají 3 reklamaci máte nárok na vrácení peněz. Což by nemylo marné. 37.000 Kč Které jsem za to dal by se šiklo na nový noťas. Battlefield 3 nám klepe na dveře a nová mašinka by se hodila
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 1TB / GTX770M 3GB DDR5