Zdravím mám problém s ASUS K53SV-SX446V a grafickou kartou. Měla bych mít GK Geforce GT540M 2Gb ale, v Nástroji pro diagnostiku rozhraní DirectX mi to píše že mám Intel(R) HD Graphics Family.
Potřeboval bych poradit jestli je to jen označení téhle GK a jestli ne tak ja to přepnu na tu GeForcku.
Děkuju za Odpověd a rady
ASUS K53SV-SX446V Grafika Problém
-
- občas něco napíše
Ahoj. Ako prve co ma napadlo je aby si skusil pozret na Nvidia.com stranke najnovsi ovladac na tvoju grafiku. Popripade si zisti celkovo ci nemas aj na ASUS nejake novsie ovladace. Bolo by dobre este spomenut aky masWindows.Dal som sem odkaz na Nvidia driver pre windows 7 64 bit - http://www.nvidia.co.uk/object/notebook ... er-uk.html
Treba vyskusat co to spravi. Ja som mal tiez nieco podobne na svojej ATI grafike kde sice my driver nainstalovalo ale nemal som tam ziadne Ati catalyst control na ovladanie nastaveny graf karty. Az po nainstalovany najnovsej verzii sa my to vsetko nahodilo.
Treba vyskusat co to spravi. Ja som mal tiez nieco podobne na svojej ATI grafike kde sice my driver nainstalovalo ale nemal som tam ziadne Ati catalyst control na ovladanie nastaveny graf karty. Az po nainstalovany najnovsej verzii sa my to vsetko nahodilo.
Nazdar, ono možeš mať nainštalovane všetky ovladače a bude ti tak či tak pisať že maš intel HD3000 lebo nvidiu zapina len ked je treba, napriklad pri hrach. Ak chceš mať zapnutu nvidiu stale, myslim že by to šlo niekde nastaviť, ale je to uplne zbytočne, jediný efekt to bude mať na výdrž baterky ktorá sa dosť skráti.
-
- občas něco napíše
jedna se o sysem optimus. Intel grafika se da vypnout v Biosu (nastavis tam u GPU, ze chces pouzivat jen jednu a automaticky pobezi geforce) je to dvojsecne pokud jivypnes budes moct nainstalovat novejsi ovladace takze se ti zvedne vykon u her, ale skrati se ti vydrz baterky takze je to dle rothodnuti kazdeho soudruha.