Asus N53SN-SZ013V
-
- občas něco napíše
Zdravíčko, ja už čakám na tento NB http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-no ... w-b-noos-3 od 15 júla a už sa neviem dočkať, medzitým by som mal zopár otázok:
1. kupil som si model bez OS pretože doma mám win 7 ešte pre jeden PC tak som to nepotreboval ale chcel by som sa spýtať či netreba niečo nastaviť v biose pred inštalacoiu windowsu do NB pretože keď som inštaloval win7 na nový stolový počítač prvý krát tak neviem prečo ale písalo mi furt nejakú chybu, a keď som to skúsil na druhý deň s tým istým DVD tak mi to v pohode išlo, nechápem prečo, tak by ma zaujímalo ako postupovať pri inštalácii windowsu do tohoto NB, či len spustiť nastaviť boot a rovno frčať s inštalaciou ???
2. čo by ste mi odporučili dokúpiť poprípade vymeniť na tomto modely ???
3. ak by som si vymenil HDD alebo RAMku na NB tak mi stále platí reklamácia ???
THX za odpoveď
1. kupil som si model bez OS pretože doma mám win 7 ešte pre jeden PC tak som to nepotreboval ale chcel by som sa spýtať či netreba niečo nastaviť v biose pred inštalacoiu windowsu do NB pretože keď som inštaloval win7 na nový stolový počítač prvý krát tak neviem prečo ale písalo mi furt nejakú chybu, a keď som to skúsil na druhý deň s tým istým DVD tak mi to v pohode išlo, nechápem prečo, tak by ma zaujímalo ako postupovať pri inštalácii windowsu do tohoto NB, či len spustiť nastaviť boot a rovno frčať s inštalaciou ???
2. čo by ste mi odporučili dokúpiť poprípade vymeniť na tomto modely ???
3. ak by som si vymenil HDD alebo RAMku na NB tak mi stále platí reklamácia ???
THX za odpoveď
Pumik9 píše:lukas1135 píše:Zdravim , prosim vas kde stiahnem ovladace pre nvidia optimus na tento notebook ?? Dakujem za odpoved
vsetko mas na ceskej stranke ASUSu
http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=x8 ... TkczKstaci len zadat model booku,k stiahnutiu a potom len zadaj aky mas windows a stahujes co potrebujes
alebo chod na stranku nVidia zadaj typ grafiky a stiahny
na tej stranke je na stiahnutie velke množstvo suborov, bios, audio, atk, vga, lan, usb .....
- treba postahovať všetko alebo len ten bios,
- a stačí stiahnuť len najnovšiu verziu alebo všetky,
- treba to všetko posťahovať hned po kupeni alebo sa to da aj neskor bez naslednej reištalizácii win
dakujem za info