ASUS - G74SX
-
- občas něco napíše
=)
Jinak pro všechny, co plánují koupi tohoto miláčka, tak zde na aukru je výborná cena- http://aukro.cz/asus-g74sx-i1939289569.html
Prodejce ho dováží z USA, garance záruky je i u českého prodejce
Podle mne dobrý nákup...
Prodejce ho dováží z USA, garance záruky je i u českého prodejce
Podle mne dobrý nákup...
Kultus...zaruku mas na 2 roky nie?...myslis,ze s tymto nb vydrzis dlhsie?...
Orgasmic...skôr si myslim,ze niektori uz nemôzu z teba...len preto,ze ty sa ides posrat zo svojej 6990Mky tu neustale zhadzujes ostatnych ohladne grafiky...ci vykonu ich nb...ano...na 560M to vo FullHD s High nastaveniami...odleskami...i AA bezi nad 40fps...s ultra to kludne tych 30 byt môze...a to nehovorim o OC...takze svoje papierove teorie si nechaj a nekaz ostatnym hracom radost...nie kazdy pocita kazde fps ako asi ty...
Orgasmic...skôr si myslim,ze niektori uz nemôzu z teba...len preto,ze ty sa ides posrat zo svojej 6990Mky tu neustale zhadzujes ostatnych ohladne grafiky...ci vykonu ich nb...ano...na 560M to vo FullHD s High nastaveniami...odleskami...i AA bezi nad 40fps...s ultra to kludne tych 30 byt môze...a to nehovorim o OC...takze svoje papierove teorie si nechaj a nekaz ostatnym hracom radost...nie kazdy pocita kazde fps ako asi ty...
g74 i5 4gb ram
Zdar chtěl bych se zeptat majitelů tohoto ntb jestli stačí 4gb paměti nebo jestli je vhodné paměť dokoupit, popř jaké byste doporučili. Díky za odpovědi
blog_3r píše:Kultus...zaruku mas na 2 roky nie?...myslis,ze s tymto nb vydrzis dlhsie?...
Kdyz to tady tak ctu tak mi to nedalo...ted jsem to chvilku hral mam uz nainstalovany nejaky ten patch pro lepsi hratelnost bez zaseku a ve FullHD na high nastaveni + nastaveni dohledu na 10 a s vypnutym AA (graficky rozdil opravdu minimalni) + 16xAF v jeskynich od 25-60fps podle toho kam koukate!!! kdyz jsem se dostal na svobodu hned pred jeskyni krasny vyhled a 43fps takze ono fakt zalezi co je pred vama takze bavit se o tom ze jsem mel v Skyrim 60fps je asi bezpredmetne protoze v jine scene muzete mit klidne 20fps uz jsem to psal v tematu BF3...chtelo by to v kazde hre benchmark a bylo by po hadkach...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Re: g74 i5 4gb ram
myslim si že to bohatě stačí, dokoupit si další ramku je maličkost, já mám ty 4 GB ale 1.2 GB mi zabírají jen po*raný procesy když zapnu ntb, takže si koupim akorát musim zjistit frekvence pamětí a nejlíp i výrobcebicyklák píše:Zdar chtěl bych se zeptat majitelů tohoto ntb jestli stačí 4gb paměti nebo jestli je vhodné paměť dokoupit, popř jaké byste doporučili. Díky za odpovědi
Domas píše:jak už sem psal, fps mi nespadly pod 40, žádnej patch tam nemám ale fakt je to o tom kam se díváš ale byl sem v jedný jeskiny kde nebylo zhola nic, a měl sem 40 fps, pak vyjdu ven do přírody a najednou 56 fps nechápu
ne fakt to uz trosku prehanis nespadlo pod 40fps na max.nastaveni??? tomu neverim ani ja...hra jede dobre pri kombinaci high-ultra bez AA ale na max se ve meste ani nehnes!!! vyzkouseno mam OC a to jsem byl jen v malem mestecku...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8