Dobrý den,
řeším takový malý problém a zatím jsem se nikam nepohnul,tak bych chtěl požádat o radu někoho z vás.Jendá se o to,že na ASUSu k50ip mi zřejmě nedostatečně šlape grafická karta.Abych přiblížil problém,tak po přeinstalaci systému (včetně bohužel zformátování disku,kdy jsem přišel o všechny ovladače,apod.),jsem nainstaloval vše potřebné,noťas šlape bez problémů,ale pokud se spustí jakákoliv hra,tak fps kolísá hned od začátku a vyšplhá se max. na 15!Stáhnul jsem si nové ovladače ke gr.kartě,nepomohlo,stáhnul jsem tedy i původní ovladače k notebooku,vše nainstaloval,vše ostatní běhá bez problémů,ale jakmile se rozjede jakákoliv hra,tak fps je nízké a nepomáhá nijak výrazně ani snížení všech parametrů na minimum.Chci ještě připomenout,že před tou reinstalací systému,vše běhalo bez problémů,zatim si s tím nevím rady,takže pokud by mi někdo dokázal poradit,byl bych rád,děkuji moc
Notebook - Intel Core 2 Duo T6500, 15.6" LED CS 1366x768, NVIDIA GeForce G205M 512MB, RAM 4GB, HDD 500GB 5400 otáček
ASUS K50IP.....
-
- občas něco napíše