Asus X51R Problém (Prosím pomoc)

notebooky Asus a vše kolem nich
PavelK

Asus X51R Problém (Prosím pomoc)

Příspěvekod PavelK » 04 led 2012 11:11

Dobrý den, před pár dny sem koupil notebook ASUS X51R, vše proběhlo v pořádku, vyzkoušel jsem ho fungoval v pořádku. Jeden večer se mi seknul, nešlo vyvolat ani ctrl alt Del, tak mi nic jiného nezbývalo než ho vypnout na tvrdo a tady vznikl první problém, zapnul jsem ho asi po 20s kontrolky se problikli klasicky, mechanika zacvakala ale LCD se vubec nezapnulo ani neprobliklo, tak jsem volal majiteli, bývali majitel mi samozřejmě řekl že fungoval uplně normálně, ale souhlasil stím že ho veme k někomu co se na to podívá, nějaký profík se na to podíval během 2 až 3 hodin mi volal zpět , že je notebook spravený, ale prý neví co stím bylo, prý to profouknul, vyčistil kanálky atd.. a notebook šel. Tak řikám OK, byla to asi nějaká blbost, včera večer jsem skončil z prací, asi po 8 hodinách, notebook jsem dal do režimu spánku a šel spát. Ráno jsem ho zapnul a hádejte co se stalo, uplně to samí, LCD nic, tak jsem ho vypnul vypojil nabiječku a šel jsem si dát kafe, cca. 40 min, přišel jsem skusil jsem ho zapnout, najednou šel, ihned mě to hodilo do biosu, všiml jsem si že se vymazal i čas s datumem, notebook se bojím vypnout aby šel vubec zapnout.. Nevíte čím by to mohlo být..

Muže to být nabiječkou? Protože co jsem jí ypojil tak fungoval.
Baterkou? Když si notebook nepamatuje čas, ale přitom baterku nikdo nevyndával.

dzulio
píše často

Příspěvekod dzulio » 04 led 2012 11:45

ked si nepamata cas, tak to skor bude malou baterkou na doske...
inac samozrejme stary majitel o probleme isto musel vediet...

PavelK

Příspěvekod PavelK » 04 led 2012 13:03

Si myslím taky že to věděl, ale nevíte čím to je že notebook, při zapnutí neráguje? :( kolik by asi stála oprava.. Díky za každou radu .

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 04 led 2012 13:42

V prvni rade vymen tu malou baterku na zakladni desce.
Asus ROG Strix G18

Zpět na „notebooky Asus“