Asus K73SD přepnutí grafiky
Asus K73SD přepnutí grafiky
Nevím,jestli tu takový dotaz někde padl,ale mám probléms tím,že jsem si koupil tento notebook http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=93056 a vždycky,když chci hrát hry (resp. je už hraju) tak mi to ukazuje,že využívá HD grafiku intel,přitom je v tomto notebooku zabudovaná Geforce GT540M...přesně tu chci využívat při hrách,ale nevím,jak ji mám přepnout nebo zprovoznit...poradte prosím!! Děkuji za pomoc
Právě,že procházel, ale nikde jsem to nenašel,sice někde jsem něco ve stylu výběru používané grafiky našel,ale zřejmě to není to pravé...
Soudím podle toho,že zrovna u hry GTA IV jsem si dělal test benchmark a najelo mi to používanou grafiku HD intel Nebo když jsem nainstaloval Assassin creed,tak mi to u minimálních požadavků najelo opět HD grafiku Vubec netuším,jak používat nvidii GT přitom,ikdyž jsem u spotřeby enegrie dal takovou,kde byl preferovaný výkon,tak mi to i přes to hlásilo tu HD grafiku
Soudím podle toho,že zrovna u hry GTA IV jsem si dělal test benchmark a najelo mi to používanou grafiku HD intel Nebo když jsem nainstaloval Assassin creed,tak mi to u minimálních požadavků najelo opět HD grafiku Vubec netuším,jak používat nvidii GT přitom,ikdyž jsem u spotřeby enegrie dal takovou,kde byl preferovaný výkon,tak mi to i přes to hlásilo tu HD grafiku
kdyz jsem se ptal podle ceho soudis, ze to pouziva Intel grafiku, zajimalo me jestli Ti ji hlasi primo ta hra nebo Win ... grafika by se totiz mela prepinat automaticky a jen pokud mas hru ve fullwin rezimu ... teoreticky bys mel mit take na Win liste vpravo dole ikonku nvidia, kde by mela jit grafika prepnout "natvrdo" ... nemam ale u sebe zrovna zadny notebook s nvidia abych to overil
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Systém nerozpozná grafiku
Zdravím,
mám Asus K52JC - EX414 s dvěma grafikama, ale systém (W7 64bit) mi rozpozná jenom integrovanou, druhá grafika (NVIDIA 310M) podle něj neexistuje. Zkoušel jsem projet BIOS, ale nic jsem nenašel (možná i proto, že jsem lama ). Poradíte?
Díky
mám Asus K52JC - EX414 s dvěma grafikama, ale systém (W7 64bit) mi rozpozná jenom integrovanou, druhá grafika (NVIDIA 310M) podle něj neexistuje. Zkoušel jsem projet BIOS, ale nic jsem nenašel (možná i proto, že jsem lama ). Poradíte?
Díky
MSI GX700PX-023CZ (C2D T7100/2 GB RAM/160 GB HDD/8600 GT 512 MB/17" WSXGA+(1680 x 1050)/1GB RBS/WiFi 802.11a/g/n )
Re: Systém nerozpozná grafiku
PublicEnemy píše:Zdravím,
Díky
Skušal si nove ovladače od graf. karty? resp. preinštalovať? a odkedy ti to robi že neukazuje tu druhu graficku? Inštaloval si Win?
-
- občas něco napíše
Ovladače jsem samozřejmě zkoušel, ale píše mi to, že nenašlo příslušný komponent (grafiku). Zkoušel jsem to i přes NVIDIA control panel, ale úplně ten stejný problém.
Tenhle problém mám prakticky od začátku instalace Wéček, ale zatím mi stačila integrovaná, ale pořídil jsem si Full HD televizi a při přehrávání filmů se mi to seká (podle toho, co píšou o technologii Optimus - automatické přepínání mezi grafikami, by se tak mělo dít samo, ale systém mi tu "výkonnější" kartu ignoruje, respektive ji vůbec nepoznává, zkoušel jsem to zkontrolovat i přes AIDU a stejný výsledek -> mám prý jen integrovku).
Tenhle problém mám prakticky od začátku instalace Wéček, ale zatím mi stačila integrovaná, ale pořídil jsem si Full HD televizi a při přehrávání filmů se mi to seká (podle toho, co píšou o technologii Optimus - automatické přepínání mezi grafikami, by se tak mělo dít samo, ale systém mi tu "výkonnější" kartu ignoruje, respektive ji vůbec nepoznává, zkoušel jsem to zkontrolovat i přes AIDU a stejný výsledek -> mám prý jen integrovku).
MSI GX700PX-023CZ (C2D T7100/2 GB RAM/160 GB HDD/8600 GT 512 MB/17" WSXGA+(1680 x 1050)/1GB RBS/WiFi 802.11a/g/n )
-
- občas něco napíše
problem s přepnutim
sice mam lenovo z570 ale mam ten stejný problem intel ka se mi nehcce utomaticky přepnout na nvidia ge force gt540m a vyše uvedené rady jsem skoušel. praveze jsem si pred 5týdny koupil bf3 a kvuli tomu ze se to nechce prepnout automaticky tak to nejde sputit pomoste
-
- občas něco napíše