Každých 10 min modrá smrt u Asusu M60VP kdo poradí? prosím!!

notebooky Asus a vše kolem nich
BukajuS
občas něco napíše

Každých 10 min modrá smrt u Asusu M60VP kdo poradí? prosím!!

Příspěvekod BukajuS » 26 úno 2012 14:05

začlo mi to z ničeho nic... vyskočí mi každých 10 min modrý okno že byl systém pro jistotu schozen aby nedošlo k poškození, doporučeje defragmentaci a podobně... nejradši bych reinstaloval OS. má s tím někdo zkušenost u tohohle modelu?? nemám totiž z komu ovladače na cd a už jsem na to jednou dojel... a navíc tady jsem měl winxp a pak jsem přešel na win7 ale už taky od toho nic nemám... nerad bych zůstal na xp... díky moc!!

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 26 úno 2012 14:16

Moze to spôsobovat aj vadna RAM alebo HDD (ajked to by nebolo az tak pravidelne ze presne po 10minutach to spadne), kazdopadne co sa ovladacov tyka tak to je niaky problem ist na www.asus.com a natukat tam M60Vp do vyhladavaca ? Pekne to najde vsetky ovladace pre visty aj sedmicky 32 aj 64 bitove .Odzalohuj si data, stiahni ovladace a preinstaluj OS, uvidis ako to bude chodit, ak by nepomohlo tak potom odporucam stiahnut Hirens Boot CD (vygooglis a vypalis image na CD) . Z Hirens nabootujes z CDcka a potom tam mas rôzne programy a teba bude zaujimat RAM test - Memtest ktory spustis a nechas bezat aspon 2-3 hodinky - nemali by tam byt ziadne cervene chyby na obrazovke . Ak bude RAM v poriadku tak restartujes a znova nabootuj Hirens je tam Seatools ktory spustis a das test disku - nemali by pocas testu byt ziadne chybne sektory vypisane v programe - ak budu tak je vadny HDD a treba kupit novy alebo vyreklamovat ak je v zaruke .

Reinstalacia je kazdopadne vyborny zaciatok, tym nic nepokazis .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

BukajuS
občas něco napíše

Příspěvekod BukajuS » 26 úno 2012 14:22

v záruce bohužel byl jen do prosince( díky moc!! vyzkouším to

Zpět na „notebooky Asus“