ASUS N55S - jak vyvolat recovery?
ASUS N55S - jak vyvolat recovery?
Zdravím, mám potíže na N55Sce vyvolat tabulku recovery (nevim jakou klavesou, na netu jsem hledal - psali F9, zkousel jsem ale nic se nestalo a nedeje, zkousel jsem i dalsi klasicky F klavesy ale nic..., dostani se do Biosu, do tabulky kde se rychle meni Bootovani, ale to co chci je tabulka recovery a obnovit system z recovery oddilu na disku ntb. Na netu jsem cetl jeste neco s klavesama CTLR+ F7 ale todle taky zadny ovoce neprineslo. 

format
Zdarec, tak jsem si zkusil poradit tak ze jsem disk zformatoval normalen z DVD W7, potom todle DVD vyndal (rikal jsem si notas by mel automaticky zacit instalovat windows, jako pri prvnim spusteni ntb ne?) ale ono ho*** problikne uvodini Asus logo, a pak to napise ze MGRroot chybi, kdyby na notas sel nainstalovat nejaky jiny operak, nez ten co tam je na recovery disku, tak bych nad tim mavl rukou a nainstaloval jinej operak ( ale ten samo sebou nefaka- naformatuje, nainstaluje, ale nespusti se - todle jsem i jednou resil na svem ntb a vim, ze s tim nehnu). A tak se zeptam po**** jsem to, nebo ne? Takhle jsem to udelal na svem ntb (od HP) a slapalo to