Asus x51rl nejde zapnout
Asus x51rl nejde zapnout
Ahoj potřeboval bych radu, Včera sem zapnul notebook, po od heslování naběhl všechno ok, strčil jsem do počítače konektor od audia a najednou notebook spadnul uplně se vypnul a ted už nejde zapnout co mam dělat...
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Nejde zapnout= ani neproblikne baterka a je tmavy monitor nebo se sekne nacitani windows?
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
-
- občas něco napíše
Mám stejný problém, jen s notebookem X51R, který dodnes fungoval v pohodě, ale teĎ se vypnul a už nejde zapnout, jednou mi ještě naběhnul po vyndání a zandání baterky a odpojení a připojení adaptéru, při načítání windows se vypnul a konec. Občas když ho zkusím zapnout tak se zase rozběhne, ale po chvilce načítání se zase vypne, zkoušel jsem windows i nástroj pro opravu spouštění (WIN 7) ale do minuty se vypne a nereaguje na nic. Mohl by to být napájecí adaptér? Nevím jestli je to správný způsob měření ale na nepřipojeném adaptéru jsem na konektoru multimetrem naměřil pokaždé jiné hodnoty, od 23 do 50 V DC, pokaždé jinak. Jinak na něm svítí ta zelená diodka.
Na adaptér to vypadá už i proto, že se ten notebook náhodně na chvilku občas zapne nebo ne? Jen se chci ujistit že má cenu kupovat za cca 500 kč univerzální nabíječku
Na adaptér to vypadá už i proto, že se ten notebook náhodně na chvilku občas zapne nebo ne? Jen se chci ujistit že má cenu kupovat za cca 500 kč univerzální nabíječku

-
- občas něco napíše