ASUS G75
lospablos píše:zdary mam prozbu když hraju hru treba NFS tak mam stale dole hlasku v zelenem ramecku nevite kde se da vypnout dekuji vsem
Je to ta hláška co se zobrazuje ve 3D? Jestli jo, tak je tam napsáno jakou kombinací kláves se vypne (Mylsím že ctrl+alt+ins(Fn+del)). Jinak deaktivací 3D v ovládacích panelech se hry spouští normálně a hláška se neukazuje.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
lospablos píše:Kdybych tak vedel co presne spoušti ty 3d filmy tak mam vyhrano pac ten přehravač musi komunikovat a ze zařizenim 3d v notasu
lospablos......
takze vcera som to pzoeral co presne treba porobit aby to fungovalo...
takze v nastaveniach nvidie mas neikolko okien nastaveni
http://i1133.photobucket.com/albums/m58 ... Nvidia.png
toto okno tam si zadas program ktory by mal fungovat pod 3D...
..a potom tam je este niekde jedno okno kde si mozes zvolit kedy sa ma 3d spustiti tam si zaklikni ze vzdy......
stiahni si sterescopic player a tam v nastaveniach mas piramo nastavenie pre nvidia 3D vision.....mne to fungovalo mal som ten isty problem ako ty nechcelo mi zopnut 3d v inom prehravaci ako cineplayer.... teraz sa mi to podarilo 3D sa zoplo este sa pobavit v nastaveniach kde je toho do aleluja ...co treba nastavit mozno kubino bude vediet viac o nastaveni v stereoscopic....
New Asus Strix Scar 17 G732LWS,Intel i7 10875H,RTX2070Super, 2x 1tb SSD disk
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550
GTX970M OC +135 /+550
Ttakze po preinstalovani dreiverov na Nvidia 306 beta a nahodeni K-lite kodekov(pred tym codec all in one). Nechce fungovat Cineplayer.Neviem preco ani po reinstalacii Cineplayera to nejde.Hlavne teda zze mi ide
3D v stereoscopic tak ako ma. Ale chcel by som nejaky prehravac co podporuje aj priamo funkciu 3D conversion.Poradte daco.
Lospablos je to tak ako som pisal staci si v ovladacoch pridat program ktory sa ma zapnut v 3D a prekliknut si aby sa 3D zaplo vzdy pri spusteni tychto programov.. Stiahnut Stereoscopic player a tam si zadat priamo nastavenie pre nvidia 3d vision. Kukal som na tom pirates of carribean 4 a vsetko islo OK.
3D v stereoscopic tak ako ma. Ale chcel by som nejaky prehravac co podporuje aj priamo funkciu 3D conversion.Poradte daco.
Lospablos je to tak ako som pisal staci si v ovladacoch pridat program ktory sa ma zapnut v 3D a prekliknut si aby sa 3D zaplo vzdy pri spusteni tychto programov.. Stiahnut Stereoscopic player a tam si zadat priamo nastavenie pre nvidia 3d vision. Kukal som na tom pirates of carribean 4 a vsetko islo OK.
New Asus Strix Scar 17 G732LWS,Intel i7 10875H,RTX2070Super, 2x 1tb SSD disk
GTX970M OC +135 /+550
GTX970M OC +135 /+550