ASUS G51JX po výměně teplovodivé pasty nejde
ASUS G51JX po výměně teplovodivé pasty nejde
Ahoj všem notebook se mi přehříval tak jsem oddělal kryt odmontoval jsem větráček s celým rozvodem chlazení ají z GK a ofoukal vzduchem od prachu po té jsem odstranil starou pastu dal novou a dal do kupy a pc akorát se rozvítí kontrolky na panelu ale nic nejde krom cr-romky, větráček nejde hdd nejde. Nevím co stím
jediný co jsem odpojil byl větráček a ten jsem přepojoval třikrát ale furt stejně protože to má zámeček a nejde to otočit už jsem to dělal 3x a vždy bz problémů, jedině mě napadá jestli teplovodivá pasta vede i el. napětí protože na procesor jsem toho asi dal moc a neco vyteklo na jeden výztupek ze shora na procesor i když to tam má ovhranou folii.
Aku si daval pastu? Ak este tu staru striebornu a natrel si ju tam ako nutelu na chleba tak je to KO. Rozober, poriadne vycisti cpu isopropylom a aj kontakty, vyfukaj poriadne socket, poskladaj a skus to bez pasty. Skladat to ani nemusis, staci ked na cpu pritlacis mincu 2e, na tu chvilku ze ti to naskoci akonahle naskoci tak to vypni, ale urob to takto: vytiahni baterku a zapinaj ho zo zdroja, ze ked to naskoci tak okamzite vytiahni kabel. Ta minca posluzi ako chadic, aby si to nemusel 10x rozoberat a skladat.