rozhaveni transformatoru
rozhaveni transformatoru
Cau,doslal jsem ASUS A6M Q050 , a zda se mi,že krabicka,ktera transformuje napeti me strasne topi kdyz je ntb pripojenej , a kdzy ho vypojim a necham ho samotny a pak uz teplej neni ale kdzy je pripojenej tak strasne topi (adapter na mobil tolik netopi) samozrejme ze pouzivam ten co byl k tomu pribalenej
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Proč? Ano, má řádově vyšší výkon, ale budou tam podobný sou částky - trafo, tranzistory, diody, kondenzátory, navíc je to podobně zavřený v plastu bez větrání, takže předpokládám podobný vlastnosti .
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
chcela by som sa opytat, mam Asus F3M a tiez mi adapter hrozne hreje. A navyse dodali mi k tomu taku tehlu az hroza. nie je to moc tazke ale velke jak... mohla by som si k tomu kupit nejaky druhy adapter? Je treba nieco dodrzat? Kamos ma Asus F2F a ten ma taky maly adapter, no a ja by som ho chcela tiez. mozete mi pomoct
Teplota baterie
Ja som na F3Sv-B1 adapteru nameral cca 86C a v asus mi odpisali: "Myslim, ze by to malo byt v poriadku."
Tak ma to upokojilo :)
Tak ma to upokojilo :)
Nabíjecka
Co se tyce prehrivani, je to normalni. A co se tyce velikosti to bych asi nedelal, protoze mensi nabijecka je tusim na 60W a ta vetsi na 90W sice nejakou dobu pobeyi i ten mensi, ale hrozi tam poskozeni nabijece.