Asus G550JK
Nevím,jestli si novým kusem pomůžeš.N550JK/G550JK na tohle docela trpí,můžeš se to dočíst na notebookcheck a viděl jsem to i v jiné recenzi.Jo a na svém kusu to taky pozoruju,při tmě a černém pozadí ty diody opravdu jsou vidět.Já osobně to neřeším,protože to opravdu je vidět pouze za specifických podmínek a třeba ten recenzovaný kus na notebookcheck vypadal mnohem hůře.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
podsvietenie
Notebook som kupoval v ALZA. Vymenili mi kus za kus. Pracovnik ALZA hovoril, ze to je vlastnost LED displyov, takze sa s tym stretava bezne. Kazdopadne novy kus uz vobec netrpel tak vyraznym svietenim led diod, ktore som opisoval. Diodi je teraz vidiet naozaj v uplnej tme a velmi nerusia.
Tiez by som poznamenal, ze tochpad je na novom kuse lepsi, citlivejsi.
Notebook zatial slape ako hodinky. Nie som velky hrac, ale naistaloval NFS MW2 a nastavil podla NVIDIA na FullHD, su tam dake korektury, ale grafika parada, vsetko ide. Notebook sa trosku zahrial, ale vsetko v norme.
Tiez by som chcel povedat, ze zvuk NB bez dodavaneho subwofera je dost zly. Ale s tym subwoferom je to pecka. Uplne vie nahradit aj repro zostavu. Usetrim tak za elektrinu.
K NB som dostal aj sikovny batoh, co ma tiez potesilo, ani som nevedel, ze je sucastou balenia. Mozno iba v ALZA.
Tiez by som poznamenal, ze tochpad je na novom kuse lepsi, citlivejsi.
Notebook zatial slape ako hodinky. Nie som velky hrac, ale naistaloval NFS MW2 a nastavil podla NVIDIA na FullHD, su tam dake korektury, ale grafika parada, vsetko ide. Notebook sa trosku zahrial, ale vsetko v norme.
Tiez by som chcel povedat, ze zvuk NB bez dodavaneho subwofera je dost zly. Ale s tym subwoferom je to pecka. Uplne vie nahradit aj repro zostavu. Usetrim tak za elektrinu.
K NB som dostal aj sikovny batoh, co ma tiez potesilo, ani som nevedel, ze je sucastou balenia. Mozno iba v ALZA.
wifi
Teraz riesim problem s WIFI. V praci mame wifinu a tu nevidim. Ostatne wifi ano. Ostatne zariadenia aj stare NB pracovnu wifinu vidia. Googlil som, zmenil som kanal. Mozem iba od 1-11. Nepomohlo. Akutalizoval som ovladace z Intel.com Ani to nepomohlo.
Este mi zostava zmena regionu z USA na Europe. Zial som to nikde nenasiel :/ Takze sa stale neviem pripojit.
Este mi zostava zmena regionu z USA na Europe. Zial som to nikde nenasiel :/ Takze sa stale neviem pripojit.
Spíš restartuj ten wifi router (nech ho alespoň minutu vypnutý) - někdy prostě dojde k situaci, že jej notebook "nevidí" bez zjevných přícin. Stává se mi to tak jednou za tři měsíce doma u ADSL2 modemu s wifroutrem od O2 (teď si nepamatuju, zda je to Huawei či něco jinýho)
je: 2x T60P, X220, 2x 8570W Dreamcolor, E6420
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P
dizaj
Pozeral som technicke detaily a vypada to, ze rozdiel tam nie je. Akurat ten dizaj. Cenovo to je to iste +/- Ale ten dizaj je naozaj pekny.
Najblizsie ma byt novy model GX500 a tam uz je to celokovove a hlavne aj tensie.
Najblizsie ma byt novy model GX500 a tam uz je to celokovove a hlavne aj tensie.
Himak : Díky za odpověď. Mel jsi v balení i myšku ? U Nka je. Nepodstatná věc, která ale potěší.
Jinak, co se týká baterie a její kapacity ( a možná i výdrže), předpokládám,
že je stejná, jako u Nka, ale radši se zeptám.
Trochu me ale trápí to, ze když tedy všichni píší, ze je to jen přebarvený veme Nko, ze někteří píší, ze chlazení je jiné (teploty jsou větší nebo menší, než u Nka).
To me dost mate
Jinak, co se týká baterie a její kapacity ( a možná i výdrže), předpokládám,
že je stejná, jako u Nka, ale radši se zeptám.
Trochu me ale trápí to, ze když tedy všichni píší, ze je to jen přebarvený veme Nko, ze někteří píší, ze chlazení je jiné (teploty jsou větší nebo menší, než u Nka).
To me dost mate
Naposledy upravil(a) JungleBe dne 28 srp 2014 19:49, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Y500