Nějakou dobu me zlobí vypínání NTB. Například když chci normálně vypnout NTB tak se Windows vypne, ale NTB už ne. Kontrolky svítí, zhasly jen na disk caps a num lock větrák hučí a display je vypnutý. Nechal jsem to pul hodiny takto ale presto se to nevypne dokud to "natvrdo" nevypnu. Tak jsem zkoušel přeinstalovat winy, všecko jsem nainstaloval ovladače atd ale presto to porad nejde, dokonce ani režim spánku nebo hibernace nevypne PC jak by mel (u spánku uspat). Tak jsem myslel že problém bude v BIOS. Před chvíli jsem ho aktualizoval z verze 209 na nejnovější. BIOS jsem aktualizoval pres utilitu winflash z Windows 7 ultimate. Proces proběhl v pohodě, napsalo to vše OK a restartovalo systém. Jak jsem psal výše systém se taky nevypnul sám, tak šel natvrdo. Nevím jestli se to kvůli tomu posralo ale BIOS soubor jsem stáhnul z oficiálních stránek ASUS primo pro můj NTB, tak tu by problém nemusel být. Nevím vůbec proč se to pokazilo ale doufám že se zde najde někdo kdo rozumí BIOSu tak dobře ze by mi poradil