Dobrý den,
předem se omlouvám za asi hloupý dotaz, ale protože se nevyznám, dovoluji se zeptat tady. Mám 2 roky starý téměř nepoužívaný NTB ve stavu zcela nového - Asus Zenbook UX360U. Kupoval jsem ho za cca 19 tisíc a nyní ho chci prodat (chci zkusit přejít na jablko). Nabízím ho za cca 10 a nic moc zájem. Chci se jen zeptat, zda je běžné, že NTB spadne tak rychle cena, nebo dělám něco špatně Popřípadě, zda ho mám nabídnout na výkup do bazaru nebo jak? Předem Vám děkuji za názory a ještě jednou se omlouvám, za triviálnost svého dotazu...díky
Asus Zenbook UX360U
Re: Asus Zenbook UX360U
Hele, je to notebook bez záruky. To máš tu verzi s Core m3?
Třeba dnes koupíš nový Acer Swift 1, který je po všech stránkách lepší za 11-12tis a zdarma máš doživotní licenci MS Office v ceně 4tis.
Takže prodejní cenu u tvého kousku bych viděl někde kolem 6tis.
Třeba dnes koupíš nový Acer Swift 1, který je po všech stránkách lepší za 11-12tis a zdarma máš doživotní licenci MS Office v ceně 4tis.
Takže prodejní cenu u tvého kousku bych viděl někde kolem 6tis.
Asus ROG Strix G18
Právě, že ne. Je to i5/6200, 8gh RAM, 512 GB SSD, Full Hd, konvertibl. Tak nevím
Tyhle 2v1 jsou úplně k hovnu a není to žádná výhoda při prodeji. Spíše negativum vzhledem k únavám materiálu.
6200U už také není žádné terno v dnešní době, základní i3 v nejlevnějších provedeních strčí tu 6200U do kapsy a to dost výrazně.
SSD dnes stojí pár korun, 512GB nVME stojí cca 1300Kč na bazosi.
Pořád bych to viděl na těch cca 6tis.
6200U už také není žádné terno v dnešní době, základní i3 v nejlevnějších provedeních strčí tu 6200U do kapsy a to dost výrazně.
SSD dnes stojí pár korun, 512GB nVME stojí cca 1300Kč na bazosi.
Pořád bych to viděl na těch cca 6tis.
Asus ROG Strix G18
Cenu bych viděl okolo 7-8tis.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Diky moc pánové za rady...no nepotěšili jste mě
Taková ta průměrná kvalita a výkon šly dost nahoru.
Jestli nepotřebuješ nutně peníze, tak ho nech někomu v rodině jako dárek.
Jestli nepotřebuješ nutně peníze, tak ho nech někomu v rodině jako dárek.
Asus ROG Strix G18