Asus F3M - prosím o pomoc
Asus F3M - prosím o pomoc
Můj známej mě poprosil o pomoc. Koupil si notebook Asus F3M na kterém je Win Vista. Jenže všechno na něm jede dost pomalu, člověk si otevře 4 okna na ráz a s notebookem se nedá dělat. Tak sem mu tam dnes chtěl dát WIN XP. NEzformátoval sem disk kdyby se náhodou vyskytly nějaké problémy tak ať tam aspon ty Visty zůstanou. JENŽE....instalace se nezdařila napsalo to něco ve smyslu že chyba při načtení systému ( těch instalovaných XP) a instalace se ukončila. Tak jsem to zkusil ještě jednou...hodil jsem instalaci na D: začatek dobry, začli se i kopírovat soubory a pak přišel první potřebný restart pro instalaci...po tomhle restartu se už ale nic neděje....Notebook zapnu naskočí uvítací ASUS a dál už nic...zkoušel sem mačkat F2 pro Bios...naběhne nějaké info ale do Biosu to neskoči...Prosím o radu opravdu jsem z toho zoufalý, Visty jsem nemazal měly by tam pořád být, XP tam nejsou protože se instalace nezdařila ale Notebook už prostě nejde zapnout...nedostanu se dál než na uvítací logo asus. Zkoušel sem vložit Recovery CD taktéž nic....