Chtel bych se zeptat vase nazory na tyto dve TabletPC Toshiba M7-117 vs Asus R1F-K003T.
Toshiba:Intel Core Duo 1,8Ghz grafika-nVidia Quadro NVS 110M 128MB 14.1" WXGA+ 1440 x900 512Mb DDR2 80Gb HDD
Asus: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz grafika-Intel GMA 950 až 224MB 13.3 "WXGA 1280 x 800 1Gb DDR2 100Gb HDD
Nevim jak se mam rozhodnout
Toshiba ma lepsi grafika a LCD, ale zaostava v CPU, RAM. O velikosti HDD mi az tolik nejde, ale je to taky minus
Asus ma lepsi a novejsi CPU(nevim jak se to projevi v praxe?rychlosti uspora atd.).Lepsi RAM a HDD. Mensi velikost LCD a horsi grafika.
Se cenou jsou na tom obdobne, takze remiza. Na design u me vyhrava Toshiba.
Vubec, ale nevim jak je na tom Asus s dodavany SW, spolehlivosti-poruchovost, servis atd. Asi je tim ze v mem okoli ma malo lidi Asus.
A tak se bojim do toho jit vice nez u Toshiba.Pokud mozno bych chtel nejakou slyset ohlas a zkusenost s Asusem nejlepe TabletPC od Asusu
Taky nevim jak je na tom klavesnice, jestli budou s CZ verze nebo jenom zase ENG verze.Zatim jsem to nikde nezijstil
Predem diky za odpoved.Je to fakt strasne tezky si rozhodnout.At uz jde o ntbk za 20tis.Kc nebo za 45tis.Kc stejna dilema jako vzdy.
P.S. stejna tema jsem zalozil i u Toshiby. Ale tady bude asi vic znalce Asusu snad to neni spam jinak mi to snad prominete
Asus R1F-K003T vs Toshiba M7-117
ahoj, hele já bych ti dopuročil ten asus. myslím, že je celkově vybavenější než Toshiba. Já totiž už měsíc prozkoumám tenhle tablet a vlastně něco lepšího zatím jsem teda nenašel. Sice trošku zaostává Oproti M7-117 v té grafice ale slyšel jsem, že je to dostačující pro běžné práce, multimediál nebo 3D hry. Asus navíc má čtečku otisku prstu, výdrž 4,5h (Toshiba jen 3h), váhově je taky lehčí 2,2kg(Toshiba-2,8kg) a ostatní parametry už asi nemusím. Na téhle stránce našetříš ještě pár korun:http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=26243.
Já bohužel musím pořád ještě na to šetřím(student) ale určitě si tuhle věcičku pořídím v nejblišží době. Tak zatím
Já bohužel musím pořád ještě na to šetřím(student) ale určitě si tuhle věcičku pořídím v nejblišží době. Tak zatím