Jak změnit tlačítko pro MS Outlook na jiný program??

notebooky Asus a vše kolem nich
Verxes
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Jak změnit tlačítko pro MS Outlook na jiný program??

Příspěvekod Verxes » 26 bře 2007 21:17

Nazdar,
lze nějak u tohoto NB změnit fci tlačítek, sloužících například na přepínání profilů, spouštění internetu, spouštění aplikace MS Outlook atd?? Normálně to prý nejde a je to daný napevno (=názor Asus centra), ale určitě existuje nějakej způsob nebo ne??
Chci změnit tlačítko pro outlook na thunderbird..

admxx
píše často

Příspěvekod admxx » 26 bře 2007 23:35

zkus vyhledavani....uz se to tady parkrat resilo
jde to a zaroven to nejde...reseni je o nicem
kdyby jsi to chtel zprovoznit musis obetovat klavesovou zkratku Fn+F2

Verxes
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Verxes » 23 zář 2007 09:25

Tak přišel jsem na toto.. pokud používám outlook tak je vše ok, dokonce si nainstaluju thunderbird a nastavim jako výchozí email. klient a tlačítko od té doby spouští TB, krása.. ale když odinstáluju Outlook, tak tlačítko nefunguje.. po opětovném nainstalovani a zmeny prioritního klienta zas funguje... takže závěrem: chceš tlačítko pro TB a zároveň ponechta funkčnost fn+f2? Nech nainstalovanej Outlook...

AViP
občas něco napíše

Příspěvekod AViP » 24 zář 2007 23:15

Zajímavé ... podobnou zkušenost mám s Firefoxem ... ten kupodivu taky funguje jako defaultní prohlížeč a otevře se po stisku tlačítka pro vyvolání browseru ... (po zkušenostech s WMP vs. zbytek světa jsem čekal podstatně složitější proces).

Verxes
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Verxes » 25 zář 2007 16:51

Jojo.. tak Firefox a tlačítko pro www není problém.. to používám už delší dobu, mám nastavenou Operu jako default a žádný problém.. Ale ten TB je zajímavej, nastavenej jako default fungoval v poho, stiskem tlačítka se zapnul, stáhnul jsem si plugin na LED diodu a žádný problém do doby, než oddinstaluju Outlook, pak to už nefunguje..

Zpět na „notebooky Asus“