F5N a windows xp
-
- občas něco napíše
Tak ještě nějakej ten prográmek:)
Zdravím all uživatele F5N ! Mám tu nějaký prográmky...zaslal mi je jeden z našich slovenských sousedů je to u těch prográmků na edisku:) .Taky je tam obrázek a na něm jaký sou vyobrazený ty programy. Ahooj
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Problém s USB a diskama
Mno tak jsem si ten notebook taky koupil... Co mě zarazilo na začátku, bylo to, že při instalu WXP se čtečka cpala jako C, čímž pádem mi na system disk zbyl disk E, což je trochu nepohodlné. Pak jsem v BIOSu zjistil, že mám jako primary zaplou mechaniku a secondary HDD, což mi přijde divný, nicméně lézt do toho nebudu.
Každopádně absolutně mě rozčiluje to, že mi Správce zařízení neustále píše, že nemám nainstalovaný ovladače USB 2.0. Nevím, co mám nainstalit, abych se toho zbavil. Nicméně to USB zřejmě funguje, protože přes něj připojuju disk a jede to rychlostí, kterou by 1.1 asi nejela. No zřejmě kvůli tomuhle problému nemůžu nainstalovat ani kameru, která se tváří jako USB a nelze tudíž nainstalit. Poradí někdo zoufalci? Předem díky
Každopádně absolutně mě rozčiluje to, že mi Správce zařízení neustále píše, že nemám nainstalovaný ovladače USB 2.0. Nevím, co mám nainstalit, abych se toho zbavil. Nicméně to USB zřejmě funguje, protože přes něj připojuju disk a jede to rychlostí, kterou by 1.1 asi nejela. No zřejmě kvůli tomuhle problému nemůžu nainstalovat ani kameru, která se tváří jako USB a nelze tudíž nainstalit. Poradí někdo zoufalci? Předem díky
-
- občas něco napíše
S tim USB 2.0 jsem měl taky problém! Vyřešily to ovladače na web kameru ze stránek výrobce http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
Na noťasovi jsou Win XP
Na noťasovi jsou Win XP
HP Compaq nx7400 RH411EA
Intel Celeron M430 1,7GHz, i945GM, DDR2 1,5GB/667MHz, 60GB HDD, Win XP Home
Intel Celeron M430 1,7GHz, i945GM, DDR2 1,5GB/667MHz, 60GB HDD, Win XP Home
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Ovladače
ovladače na USB + Web kameru jsem nainstaloval z přiloženého CD s ovladači pro Visty.. Ve správce úloh jsem dal přeinstalovat ovladač.
v pohode moc ne...Ted mi teda wifi chodi,ale Atheros client ne.Odinstaloval jsem ho,i Wireles utility,vsechno znovu instaloval,a stejne mi zase na konci vybehla hlaska ....failed.pak se restartuje a wifi bezi.Ale Atheros zase ne.Sice se spusti,ale nema nic nactenyho,nejde nic zakladat,proste nefunkcni...nevim proc.
No ja to nechal predelavat na XP clovekem znalym..vsecko jede, jen ta wifina bohuzel...jeste me zajima jestli se daji pod XP pouzit ta 4 tlacitka (co jsou vedle tlacitka zapinani) a taky jeslti vam fakci Fn+hlasitost nahoru, dolu a vyp/zap. mne ne..pokud vam ano tak pls jaky driver pouzit...diky moc za odpoved