zdravim, tak to je dooost divny, ze tenhle obrovsky problem tolika uzivatelu vyresila takova blbost jako PLAY POST SOUND, ja to mam na F3JC vypnute a nemel jsem s tim nikdy problem (klep, klep )
No je videt, ze Asus se uz opravdu zacal orientovat vice na masovku... Asus bude dobra volba kdyz chcete levny notebook (s dobrym pomerem vykon/kvalita) urcite lepsi si priplatit nez koupit Acer... ale pokud chcete fakt kvalitu tak jit do HP, Sony, IBM nebo FJS Lifebook nebo Dell Latitude a lepsi Toshiby. Jinak je to vsechno stejny...
Notebook ASUS a zvuk ve sluchátkách - problém vyřešen
Mining píše:Tak už to jede chlapi Jediné co sem s tím udělal bylo, že sem v biosu nastavil hlasitost repro na 8 z původních 4 a zapl sem tam funkci zvuku při zapnutí notebooku - taková ta znělka (ještě než se začne načítat windows) Nevím jak zrovna tohle na to mohlo mít tak zásadní vliv, ale důležité že to jede...mejte se a dík.
Si fakt frajer..něco takovýho by mě ani nenapadlo ale měl jsem stejnej problém (F3KE) a tímhle jsem ho vyřešil..vůbec nechápu že to na to mělo nějakej vliv..ale hlavní je že to funguje..jo jinak pokud vás ta znělka obtěžuje..tak to nechte zapnutý ale hlasitost dejte na 0..pak to nic při zapnutí nehraje a sluchátkový výstup funguje..Díky moc ještě jednou..ušetřil si mi reklamaci..Díky
Naposledy upravil(a) PilotMike dne 02 lis 2007 00:27, celkem upraveno 1 x.
ASUS F3JR - Intel Core Duo T2450 2GHz L2 cache 2MB FSB 533MHz, Intel 945PM Express, DDR2 2GB 533MHz, ATI Radeon X2300 128MB(891MB), SATA 250GB 7200RPM, DVD±RW
airmt píše:zdravim, tak to je dooost divny, ze tenhle obrovsky problem tolika uzivatelu vyresila takova blbost jako PLAY POST SOUND, ja to mam na F3JC vypnute a nemel jsem s tim nikdy problem
já mám F3JR a taky to neznám..vypadá to že problém má jen série F3K* ale hlavní je že na to někdo přišel jak se to dá "opravit" i bez reklamace..
ASUS F3JR - Intel Core Duo T2450 2GHz L2 cache 2MB FSB 533MHz, Intel 945PM Express, DDR2 2GB 533MHz, ATI Radeon X2300 128MB(891MB), SATA 250GB 7200RPM, DVD±RW
Problem se sluchatky
Ahoj te mam problem porad stemi sluchátky. Mam notebook F3Ke windows XP veskere ovladace jsem stahnul z internetu (vse vporadku), ale po zasunuti sluchátek se mi vliste objevi BYL PRIPJEN KONEKTOR, ale je slyset zvuk jak v reproduktorech tak i ve sluchátkách nevite nekdo jak zrusit ten zvuk z bednicek pri zasunutých sluchátkách.
Zkousel jsem to ve Vista s originálnimi ovladaci a tam to funguje bez chyby. Tkze bych asi potrebuji jinej ovladac pro audio nema nekdo ..., kde ho sezenu predem diky
Zkousel jsem to ve Vista s originálnimi ovladaci a tam to funguje bez chyby. Tkze bych asi potrebuji jinej ovladac pro audio nema nekdo ..., kde ho sezenu predem diky
Zdravím všechny zůčatněné!
Předem chci poděkovat za pomoc a za ruské drivery pro ASUS F3KE. Trápil sem se s touchpadem a tyto drivery pomohly. Pomohly však také s problémem se sluchátky!
Toď tedy rada pro Mrkev007!!!
Měl sem stejný problém se sluchátky jako ty! Po připojení sluchadel šel zvuk jak s interních repro tak ze sluchátek.. Náprava..
zvukový driver z onoho balíčku pro F3KE made in russia.. Pokud se ti ho nechce stahovat celej jen kvůli jedinýmu driveru (ten má 24Mega cca.) tak ti ho můžu hodit na chvilku na Ftýpko.
Pro všechny ostatní! Problém s převráceným obrazem u kamery sem vůbec neměl. Driver jsem použil stažený ze stránek atcomp.cz
Hodně štěstí pánové!
Předem chci poděkovat za pomoc a za ruské drivery pro ASUS F3KE. Trápil sem se s touchpadem a tyto drivery pomohly. Pomohly však také s problémem se sluchátky!
Toď tedy rada pro Mrkev007!!!
Měl sem stejný problém se sluchátky jako ty! Po připojení sluchadel šel zvuk jak s interních repro tak ze sluchátek.. Náprava..
zvukový driver z onoho balíčku pro F3KE made in russia.. Pokud se ti ho nechce stahovat celej jen kvůli jedinýmu driveru (ten má 24Mega cca.) tak ti ho můžu hodit na chvilku na Ftýpko.
Pro všechny ostatní! Problém s převráceným obrazem u kamery sem vůbec neměl. Driver jsem použil stažený ze stránek atcomp.cz
Hodně štěstí pánové!
Diky byl bych rad, kdybys to hodil nekde na to 'ftp' Jelikoz jsem nesel na tebe vubec zadnej kontakt a dlouho jsem zde nebyl tak pisu zde. Jestli budes mit cas a hodis to na to 'ftp'. tak mi prosim te napis na tento email: mrkev@prace-zabava.net. Zatim diky moc.