Ahoj. Nemůžu se rozhodnout a pokud máte zkušenosti nebo radu, tak prosím napište. Co podle Vás raději pořídit? S tím, že chci rozšířit u tohoto notebooku paměť na 2GB. Chci používat tento notebook pro vše možné, ale hlavně internet, hry a video (filmy atd).
A7JC
http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=920
A7TC
http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=898
Předem děkuji za každou odpověď.
ASUS A7JC nebo ASUS A7TC?
-
- Moderátor
A7JC má znatelně výkonnější procesor (tipoval bych +20%) než A7TC a snadněji rozšiřitelnou pamět. Jestli vyžiješ výkon C2duo a stojí ti to za tolik peněz navíc, tak jdi do A7JC, jinak bych bral A6TC. (...a malá rada pro příště, dávej odkazy na věci na který se ptáš, ať to každej nemusí hledat)
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Děkuji za odpověď.
Když by se srovnaly grafiky v těchto notebocích, tak jaká je podle vás lepší? Slyšel jsem, že snad ta GeForce 7600 v A7TC než Radeon X1600 v A7JC. Zda pak vzít raději notebook s lepší grafikou (tj A7TC) nebo raději jít do lepšího procesoru A7JC? Jen mi vadí, že když bych chtěl do A7TC 2GB paměti, tak bych musel měnit obě stávající paměti. I když by to cenově stále vyšlo asi méně než A7JC + 1GB.
Jak jsem psal. Použití hry, internet, video.
Když by se srovnaly grafiky v těchto notebocích, tak jaká je podle vás lepší? Slyšel jsem, že snad ta GeForce 7600 v A7TC než Radeon X1600 v A7JC. Zda pak vzít raději notebook s lepší grafikou (tj A7TC) nebo raději jít do lepšího procesoru A7JC? Jen mi vadí, že když bych chtěl do A7TC 2GB paměti, tak bych musel měnit obě stávající paměti. I když by to cenově stále vyšlo asi méně než A7JC + 1GB.
Jak jsem psal. Použití hry, internet, video.
Naposledy upravil(a) Strider dne 06 říj 2006 09:56, celkem upraveno 1 x.
-
- občas něco napíše
A7JC
mam ho...je proste ....dobrej...fakt delo.....nejvyssi spokojenost....mozna jen Asus Mobile Theater ma krapet mouchy...nemate s tim nekdo nejake zkusenosti ,sím????
Teather
Mám s tímto notebookem dva základní problémy a oba se týkají příloženého software ASUS Home Teather v4.0. Jednak v něm nefunguje korektně dálkové ovládání (např. dost podstatná číselná klávesnice) a pak tu a tam dojde ke konfliktu s grafickou kartou a obrazovka se rozstřelí do různobarevných čárek, což pokud to není vteřinová záležitost lze řešit pouze restartem. To jsou chyby které vzhledem k zaměření notebooku na multimedialní použití lze těžko tolerovat.Tak ted nevim,zda mám vadný kus nebo je to "pouze" softwarová chyba. Dík za odpověď..
PS:Ještě by mě zajímalo,zda existuje software kterým by se dal případně ASUS Home Teather v4.0 nahradit. Jde hlavně o příjem televize a komunikaci s dálkovým ovladačem.
PS:Ještě by mě zajímalo,zda existuje software kterým by se dal případně ASUS Home Teather v4.0 nahradit. Jde hlavně o příjem televize a komunikaci s dálkovým ovladačem.