F5RL-konecne vse funkcni na XP!
F5RL-konecne vse funkcni na XP!
Tak sem zdarne po par dnech rozchodil tento model na XP!!Jeste by mi ale nekdo mohl rict,jak funguje ,,numericky,,touchpad:-)
-
- občas něco napíše
Koupil jsem ho dceři a XP jsem tam dal v pohodě. Pustil, strčil CD bez zásahů do BIOSu a instalce se spustila úplně normálně. Ovladače fungujou všechny ze stránek ASUS, jen je třeba přijít na pořadí v jakém je tám dát. Vše dohledáno zde na fóru. A před nima doinstalovat nějakou kravinku kterou jsem našel někde na netu. Pak jde vše jak po másle. Za ty prachy dobrá volba.
S instalaci windows taky nakonec bez problemu,jak sem se predtim obaval:-)bez nejakych sata radicu...vsechno probehlo velice hladce:-)S ovladacema uz sem osobne problem mel,treba zvukovy drivery Realtek sem musel stahnout posledni primo z jejcih stranek,wifi driver z jineho modelu a software Atheros client utility mi teda nebezi do ted,ale nevidim ji zatim az tak potrebnou...Pokud Vam funguje,budu rad,kdyz mi sdelite,jak na ni
Re: F5RL-konecne vse funkcni na XP!
ice.bc píše:Tak sem zdarne po par dnech rozchodil tento model na XP!!Jeste by mi ale nekdo mohl rict,jak funguje ,,numericky,,touchpad:-)
Jak se ti podařilo vyřešit ten touchpad? Mě to stále nejde. Dík za radu
-
- občas něco napíše
Ovladače
Jinak kdyby to někomu pomohlo:
-některé ovladače si z umístnění načte system po ukázání cesty sám
-některé se musí spustit setupem
-nainstalovat dial-up modem před zvukem
-nejde li zvuk a ukazuje-li to chybějící ovladače základní desky nainstalovat High Definition Audio Driver - jediný není na stránkách Asusu
-fungují všechny ovladače z http://support.asus.com/download/downlo ... model=F5Rl jen nezapomenout na pravé straně vybrat v okénku správný operační systém !
-zde si můžete stáhnout High Definition Audio Driver http://leteckaposta.cz/491186678
-některé ovladače si z umístnění načte system po ukázání cesty sám
-některé se musí spustit setupem
-nainstalovat dial-up modem před zvukem
-nejde li zvuk a ukazuje-li to chybějící ovladače základní desky nainstalovat High Definition Audio Driver - jediný není na stránkách Asusu
-fungují všechny ovladače z http://support.asus.com/download/downlo ... model=F5Rl jen nezapomenout na pravé straně vybrat v okénku správný operační systém !
-zde si můžete stáhnout High Definition Audio Driver http://leteckaposta.cz/491186678
No,je to zvlastni,ale me osobne treba modem nainstalovat pred zvukovkou nesel.Do te doby,nez sem ji instaloval bylo porad v hardwaru nezname ,,PCI,,...Az,kdyz sem zdarne nainstaloval aktualni ovladace od realteku ke zvukovce,pak harware poznal,co je onen ,,chybejici,, PCI a oznacil ho za modem.Pote sel modem v pohode nainstalovat.
-
- občas něco napíše
ja by som tiez poprosil o radu ako mam szfunkcnit wifi....vsetko ostatne mi problem nerobi..teda aspon zatial som na nic neprisiel..mozete mi teda napisat ako na wifi?...c mam instalovat odkial ste stiahli tie ovladace a pod?...lebo ja som tam daval z asus stranky a akosik mi nic nefunguje-tlacidlom zapnem wifi a sama sa hned vypne ten axteros ci co ma len presipacky a v hardware je wifi stale s vykrinikom (vraj this device can not start )ako este premyslam nad vistou ale to je posledna alternativa-neviem ako by sla BASIC na celerone
Jelikoz se ozyva cim dal vic lidi: prvni instalaci jsem se trapil.Ale dalsi bez problemu,krom ovladacu Audia(ty jsem stahnul primo od Realteku).
po instalaci WIN XP jsem zacal prave wifi:
1.ATK 0100 util.driver
2.ATK media utility (a to byl prave predchozi problem,protoze utilitu me nenapadlo davat hned z kraje..)
3.wireless console
4.samotny ovladac wifi GE-780
A vsechno bez problemu
Samozrejme vse pro XP primo ze stranek Asusu u daneho modelu:-)
Snad Vam to pomuze.
po instalaci WIN XP jsem zacal prave wifi:
1.ATK 0100 util.driver
2.ATK media utility (a to byl prave predchozi problem,protoze utilitu me nenapadlo davat hned z kraje..)
3.wireless console
4.samotny ovladac wifi GE-780
A vsechno bez problemu
Samozrejme vse pro XP primo ze stranek Asusu u daneho modelu:-)
Snad Vam to pomuze.
Mikrofon
Zdravím všechny asusáky!!!!!!!!
Mám problém s mikrofonem na F5RL. Při testu mikrofonu vše reaguje jak má ale zaáznam zvuku se nepřehraje. V aplikaci live frame to samé.Zkoušel jsem všechny možné ovladače na zvuk ale nic nepomohlo. Má někdo zkušenosti s tímhle problémem? D
Mám problém s mikrofonem na F5RL. Při testu mikrofonu vše reaguje jak má ale zaáznam zvuku se nepřehraje. V aplikaci live frame to samé.Zkoušel jsem všechny možné ovladače na zvuk ale nic nepomohlo. Má někdo zkušenosti s tímhle problémem? D