ASUS F3KA-AP012
...
já po připojení svýho F3ka na zesík slyšim přesně ten zvuk jako je na tom videu... plus to má různý reakce na používaní tauchpadu atd. a to podotýkám vůbec nezávísí na tom jak nastavim volume na zesíku je to stejný i když je na 0...
pouívám XP , problém je teda v ovladačích???
co mám udělat? abych se toho zbavil
pouívám XP , problém je teda v ovladačích???
co mám udělat? abych se toho zbavil
zdravim...mam nainstalovane XPcka,a problem mam taky ze nove hry ako napr.CallOfDuty4 idu v pohode ale napr.taky QUAKE 3 nejde vobec spustit.Niekde som cital ze je nejaky problem so starsimi hrami koli OPENGL a treba to nejak upravit...vedel by mi niekto poradit?
A este jedna vec...nemate niekto flashovaciu utilitu na BIOS pre XP?Na strankach ASUSU je podpora len pre VISTU 32bit.
A este jedna vec...nemate niekto flashovaciu utilitu na BIOS pre XP?Na strankach ASUSU je podpora len pre VISTU 32bit.
...
yirdo píše:zdravim...mam nainstalovane XPcka,a problem mam taky ze nove hry ako napr.CallOfDuty4 idu v pohode ale napr.taky QUAKE 3 nejde vobec spustit.Niekde som cital ze je nejaky problem so starsimi hrami koli OPENGL a treba to nejak upravit...vedel by mi niekto poradit?
tady mas reseni http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=6345
taky jsem to tak udelal, ale zacla mi blbnout grafika, ovsem nevim zda je to zpusobeno tim... zasekava se mi grafika, ze musim dat natrdo restart, nebo se mi objevuji barevne kosticky na obracovce
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
kdyztak se mi ozvi na icq 355-559-399 a poradim ti i s tim biosem v xp.
Fifa 08
Zdar,hele koukal jsem ze vam tu nekomu behala Fifa nejak zrychlene,tak ja mam trosku opacnej problem,me zas ti hraci behaj hrozne pomalu :-/ Nevite nekdo co s tim?Jinak hry my slapou celkem dobre,treba Colin Dirt na 1024 vse na medium a jede bez problemu,takze grafikou to nebude...
Predem dik![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Predem dik
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
yirdo píše:zdravim...mam nainstalovane XPcka,a problem mam taky ze nove hry ako napr.CallOfDuty4 idu v pohode ale napr.taky QUAKE 3 nejde vobec spustit.Niekde som cital ze je nejaky problem so starsimi hrami koli OPENGL a treba to nejak upravit...vedel by mi niekto poradit?
¨
Q3 mi taky nešel. Při rozjezdu to hlásilo něco ohledně grafiky. Způsobeno to bylo tým, že bylo nastaveno v cfg rozlišení, které grafika nepodporuje. Smazal jsem tedy baseQ3/q3config.cfg a už to valilo s defaultním nastavením. Pak je maximální možné rozlišení 1024x768
Čau lidičky,prosimvás,jak je to s přepínáním grafik u tohohle notesu? Hodněkrát se dočítám,že pokaždý když se přepne grafika musí reinstalovat ovladače,co je na tom pravdy?
Gigabyte GA-965P-DS4;Intel Pentium Dual-Core E2160 @ 3015Mhz;Scytche Ninja 48°IDLE / 57°BURN;A-DATA Vitesta Extreme Edition 2x1024MB 800+ Mhz;ASUS EN7600GT;Seagate 7200.9 160GB;Zalman ZM 600 HP
asus F3Ka RAM
dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli se vyplatí, do F3ka kupovat ramky na 800Hhz, nebo stačí 667 .nevim jestli je to velký rozdíl a jestli to vůbec poběží .......díky