W3J, A8Ja a A8Jm
W3J, A8Ja a A8Jm
Zdravim
Nemá někdo informace o tom kdy by se u nas na trhu mohli objevit notebooky ASUS řady W3J, A8Ja nebo A8Jm? Zajimala by mě docela i řada V1J, ale ta se pokuď vim zatim neprodává nikde .
Dik
Nemá někdo informace o tom kdy by se u nas na trhu mohli objevit notebooky ASUS řady W3J, A8Ja nebo A8Jm? Zajimala by mě docela i řada V1J, ale ta se pokuď vim zatim neprodává nikde .
Dik
A8 se u nás prodává, ale pokuď vim tak jenom ve verzích A8F a A8Jc (V nabidce je např. na czechcomputer.cz nebo asus.as - ale jaká je reálná dostupnost nevim, píšou tam že 2 dny).
Mě zajímají hlavně varianty s lepší grafikou - A8Ja (ATI X1600) a A8Jm (Nvidia 7600).
PS: Opravdu jsem myslel V1J, ne W1J. ASUS V1J vystavoval na Cebitu ...
Mě zajímají hlavně varianty s lepší grafikou - A8Ja (ATI X1600) a A8Jm (Nvidia 7600).
PS: Opravdu jsem myslel V1J, ne W1J. ASUS V1J vystavoval na Cebitu ...
Divate se spravne, V1J zatim opravdu na strankach ASUSu neni. Ostatne jak jsem uz poznamenal v prvnim prispevku, zatim se ani nikde neprodava. Ale je to jeden z modelu od ASUSu, ktery me docela zaujal. Proto jsem ho zahrnul do meho dotazu - kdyby nahodou nekdo neco vedel. Podle informaci ktere mam ze zahranicnich serveru by se mel zacit prodavat v srpnu. Ale pokud by treba nekdo uz ted vedel, ze se v CR prodavat nebude, usnadnil by mi nakupni rozhodovani . Vice informaci o V1J napriklad na http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=51320.
PS: Zkuste prosim brat v uvahu, ze pokud mluvim o modelu V1J, tak myslim model V1J a ne VX1 ani W1J. Pokud jste o nem jeste neslysel tak to jeste neznamena, ze nekdo jiny nemuze mit lepsi informace
PS: Zkuste prosim brat v uvahu, ze pokud mluvim o modelu V1J, tak myslim model V1J a ne VX1 ani W1J. Pokud jste o nem jeste neslysel tak to jeste neznamena, ze nekdo jiny nemuze mit lepsi informace
To je samozrejme pravda - tak to proste u pocitacu chodi. A u notebooku to IMHO vzhledem k moznostem upgradu plati dvojnasob. Samozrejme bych mohl cekat do podzimu na Merom, pak do jara na novou cipovou sadu, pak nejspise zase na neco jineho ... Ale jsem v situaci kdy stary notebook jeste stale - alespon jakymsi zpusobem - slouzi, takze nejsem nucen vzit uplne prvni, na co narazim ...