Asus F3SR - Nevypina sa...
tak som si to spocital a zistujem ze nebolo by ovela drahsie kupit hned zostavu ktora ma dig. vstup....teda takto zostavy co som pozeral mali zvacsa dva digitalne vstupy.jeden opticky a druhy analogovy. notas asi nebude mat optiku ale len analog vsak? cize potom budem uz len potrebovat SPIDF redukciu z jack na... neviem asi cinch?
V asusoch je SPDIF vystup opticky teda nie cez koaxial. nachadza sa priamo za jackom na sluchatka.Ked sa SPDIF zapne malo by tam vydiet cervene svetlo. aa inak trochu pohladat by nezaskodilo sice to neni tu ale http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=43 ... if&start=0 Az sa nebavime dokola o tom istom co uz bolo xkrat rozoberane.
No aj tu bolo debata o spdif ale extra sa to nerozbehlo tak som dal radsej komplexnejsi odkaz, ze sa to x krat rozoberalo som nemislel tu ale vseobecne. ono vlastne ja som zatial snad ani nemal problem ktory by som cez googla neporiesil.(teda co sa tyka IT a spol. )ked to aj nebude SK/CZ tak EN sa urcite najde.
-
- občas něco napíše
Re: vypínání
ahoj mám notebook F3SR s občasným vypínáním a s hibernací.tady na foru sem se dočetl,že pomůže nějaký ovladač.kdyby byl někdo tak hodný a zaslal mi tento ovladač na email varekakamil@seznam.cz předem moc moc děkuju